تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
رئیس‌جمهور کره بعد از اعلام حکومت نظامی، تحت فشار شدید است

۷۳ درصد مردم کره‌‌جنوبی خواستار استیضاح «یون سوک‌یول» شدند

بعد از اقدام جنجالی یون سوک‌یول، رئیس‌جمهور کره‌جنوبی در اعلام حکومت نظامی در این کشور، در یک نظرسنجی ۷۳.۶ درصد از مردم کره‌جنوبی از استیضاح وی حمایت می‌کنند.

کد خبر: ۱۷۶۶۶۲
۱۸:۳۹ - ۱۵ آذر ۱۴۰۳

۷۳ درصد مردم کره‌‌جنوبی خواستار استیضاح «یون سوک‌یول» شدند

دیدارنیوز: پس از اعلام کوتاه‌مدت وضعیت اضطراری و حکومت نظامی توسط رئیس‌جمهوری کره جنوبی، نتایج یک نظرسنجی نشان داد که ۷۳.۶ درصد از مردم این کشور، از استیضاح وی حمایت می‌کنند.

براساس نتایج نظرسنجی موسسه «ریل‌میتر» که در خبرگزاری یونهاپ منتشر شد،۷۳.۶ درصد از مردم کره‌جنوبی خواستار استیضاح و برکناری یون سوک‌یول رئیس‌جمهور این کشور به دلیل اعلام حکومت نظامی کوتاه‌مدت هستند.

براساس این نظرسنجی که روز چهارشنبه از میان ۵۰۴ نفر بالای ۱۸ سال انجام شد، علاوه بر حمایت گسترده از استیضاح، ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان اقدامات یون را به عنوان خیانت تلقی کردند.

شامگاه سیزدهم آذرماه رئیس جمهور کره‌جنوبی در اقدامی که حیرت جهانی را به دنبال داشت، در نطقی تلویزیونی در این کشور حکومت نظامی اضطراری اعلام کرد؛ اقدامی که با واکنش به موقع پارلمان، احزاب سیاسی مخالف و مردم کره روبه‌رو و در نهایت لغو شد.

صدور دستور برقراری حکومت نظامی در این غول اقتصادی شرق آسیا باعث شوک و حیرت جهانی شد. آخرین بار ۴۴ سال پیش در این کشور حکومت نظامی برقرار شده بود و بعد از آن همواره مهمترین خبر‌ها از کره‌جنوبی در رسانه‌ها به اعتراضات دانشجویی، اعتراضات مخالفان، رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری، همراه شدن با روند‌های دموکراسی غربی، برگزاری رزمایش‌های نظامی مشترک با آمریکا علیه کره‌شمالی و همچنین «کی پاپ» و تاثیرگذاری فرهنگی این کشور بر دنیا مربوط می‌شد.

حتی خبر برکناری رئیس جمهوری اسبق کره جنوبی به دلیل فساد اقتصادی چندان شوکه‌کننده نبود و غول‌های فناوری و خودرویی این کشور بدون توقف به کار خود ادامه دادند، ولی خبر برقراری حکومت نظامی لرزه بر اندام بازار‌های بین‌المللی و زنجیره‌های تامین از بابت تاثیرات و پیامد‌های آن انداخت.

این اقدام یون سوک یول باعث کاهش ارزش برابری وون کره‌جنوبی برابر دلار آمریکا شد و بر بازار‌های جهانی به ویژه بورس‌های آسیایی تاثیر گذاشت.

حالا مخالفان که از حمایت‌های بالای مردمی و سقوط میزان محبوبیت رئیس جمهور و دولت وی جان تازه‌ای گرفته‌اند، استعفای یون سوک یول و تمام اعضای کابینه وی و برکناری کیم یونگ هیون وزیر دفاع را خواستار هستند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی