تیتر امروز

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!
در اولین نشست «صلح و وحدت ملی در ایران» مطرح شد:

بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!

گروه صلح و وحدت ملی انجمن مطالعات صلح ایران، عصر چهارشنبه، سوم اردیبهشت ماه، اولین نشست خود را با موضوع «صلح و وحدت ملی در ایران» با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظِ خانه اندیشمندان...
فوت ۴۰ نفر در انفجار بندر شهید رجایی/ اولین تصاویر از لحظه آغاز آتش‌سوزی/ نجات یک سگ از میان ویرانه‌ها +ویدیو
حادثه تلخ و دردناک در جنوب کشور

فوت ۴۰ نفر در انفجار بندر شهید رجایی/ اولین تصاویر از لحظه آغاز آتش‌سوزی/ نجات یک سگ از میان ویرانه‌ها +ویدیو

در حادثه انفجار روز (شنبه) در بندر شهید رجایی بندرعباس در هرمزگان، متاسفانه طبق آمار‌ها تا ساعت ۱۹:۰۰ امروز یکشنبه، ۴۰ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۲۴۲ نفر مصدوم شدند.
حملات وحشیانه اسرائیل به غزه

عفو بین‌الملل اسرائیل را به «نسل کشی» متهم کرد

عفو بین‌الملل روز پنجشنبه (۵ نوامبر/ ۱۵ آذر)، اسرائیل را به ارتکاب به «نسل‌کشی» علیه فلسطینیان در غزه از آغاز جنگ در سال گذشته متهم کرد و گزارش جدید خود را «هشداری جدی» برای جامعه بین‌الملل توصیف کرد.

کد خبر: ۱۷۶۶۳۷
۱۱:۲۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۳

عفو بین‌الملل اسرائیل را به «نسل کشی» متهم کرد

دیدارنیوز: عفو بین الملل اسرائیل را به «نسل کشی» علیه فلسطینیان در غزه متهم کرد.

به نقل از بی بی سی، این سازمان حقوق بشری مستقر در لندن اعلام کرد یافته‌هایش بر اساس «اظهارات غیرانسانی مقامات دولت و ارتش اسرائیل، تصاویر ماهواره‌ای از تخریب‌ها، تحقیقات و گزارش‌های میدانی از ساکنان غزه است.»

در این گزارش که اگنس کالامارد، رئیس سازمان عفو بین الملل آن را ارائه کرده، آمده است: «ماه به ماه، اسرائیل با فلسطینیان در غزه به عنوان یک گروه غیرانسانی که شایسته حقوق بشر و کرامت انسانی نیستند رفتار کرده و قصد خود برای نابودی فیزیکی آن‌ها را نشان داده است.»

در این گزارش همچنین گفته شده است: «یافته‌های هولناک ما باید هشداری جدی برای جامعه بین‌الملل باشد: این یک نسل‌کشی است. باید فوراً متوقف شود.»

گروه فلسطینی حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حمله‌ای بی‌سابقه به جنوب اسرائیل انجام داد که باعث شد ارتش اسرائیل حملات مرگباری به غزه آغاز کند و مقامات اسرائیلی وعده دادند که این گروه شبه‌نظامی را نابود می‌کنند.

براساس گزارش‌ها، در حمله حماس بیش از هزار نفر در جنوب اسرائیل، عمدتاً غیرنظامیان، کشته شدند. از آن زمان تاکنون براساس گزارش وزارت بهداشت غزه بیش از ۴۴ هزار نفر هم در غزه کشته شده‌اند.

اگنس کالامارد در یک کنفرانس مطبوعاتی در لاهه گفت: "هیچ شکی نیست که اسرائیل اهداف نظامی دارد. اما وجود اهداف نظامی نمی‌تواند امکان نیت نسل‌کشی را نفی کند.»

او افزود که این سازمان، یافته‌های خود را بر اساس معیار‌های تعیین شده در کنوانسیون سازمان ملل برای پیشگیری از نسل‌کشی بیان کرده است.

اسرائیل بار‌ها و به شدت اتهامات «نسل‌کشی» را رد کرده و حماس را به استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی متهم کرده است.

اما گزارش ۳۰۰ صفحه‌ای عفو بین‌الملل به «حملات عمدی مستقیم به غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی، جایی که هیچ نیروی حماس وجود نداشته، استفاده از تسلیحات انفجاری سنگین با شعاع تخریب گسترده در مناطق مسکونی پرجمعیت، مسدود کردن ارسال کمک‌ها و جابه‌جایی ۹۰ درصد از ۲.۴ میلیون جمعیت غزه اشاره دارد.»

عفو بین‌الملل اسرائیل را به «نسل کشی» متهم کرد

عفو بین‌الملل اعلام کرد که فلسطینیان به «سوءتغذیه، گرسنگی و بیماری» دچار شده‌اند و در معرض «مرگی آهسته و حساب‌شده» قرار گرفته‌اند.

این سازمان حقوق بشری که قصد دارد گزارشی درباره جنایات حماس نیز منتشر کند، به ۱۵ حمله هوایی در غزه بین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و بیستم آوریل ۲۰۲۴ اشاره کرد که منجر به کشته شدن ۳۳۴ غیرنظامی از جمله ۱۴۱ کودک شد و برای هیچ‌کدام از این حملات شواهدی دال بر هدف‌گیری یک هدف نظامی پیدا نکرد.

گزارش عفو بین‌الملل همچنین به ده‌ها اظهارنظر مقامات و سربازان اسرائیلی اشاره کرده که خواستار نابودی، تخریب، سوزاندن یا «محو کامل» غزه بودند.

این اظهارات «نه تنها مصونیت سیستماتیک بلکه ایجاد محیطی که چنین رفتار‌هایی را تشویق می‌کند» را برجسته کرده است.

کالامارد گفت: «دولت‌ها باید دست از تظاهر به بی‌قدرتی برای پایان دادن به اشغالگری اسرائیل، پایان آپارتاید و توقف نسل‌کشی در غزه بردارند.»

وی افزود: «کشور‌هایی که تسلیحات به اسرائیل منتقل می‌کنند، تعهدات خود برای پیشگیری از نسل‌کشی تحت کنوانسیون را نقض کرده و در خطر همدستی قرار دارند.»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت