تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
همتی می‌گوید بنای دولت حذف نرخ ارز ترجیحی نیست

اظهارات وزیر اقتصاد درباره بیمه تکمیلی، ارز ترجیحی و FATF

عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد توضیحاتی درباره بیمه تکمیلی و FATF ارایه کرد و گفت: فعلا بنای دولت حذف نرخ ارز ترجیحی نیست بقیه نرخ‌ها تک‌نرخی خواهد شد.

کد خبر: ۱۷۶۵۹۴
۱۲:۵۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

اظهارات وزیر اقتصاد درباره بیمه تکمیلی، ارز ترجیحی و FATF

دیدارنیوز: وزیر اقتصاد گفت: ما که ارز ترجیحی را حذف نمی‌کنیم فعلا بنای دولت حذف نرخ ارز ترجیحی نیست بقیه نرخ‌ها تک‌نرخی خواهد شد.

عبدالناصر همتی در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: ببینید بحث بیمه‌های تکمیلی بحث بسیار پیچیده‌ای است به خصوص در ارتباط با بیمه‌های تکمیلی درمانی. بیمه‌های تکمیلی از اول برای بیمه هزینه‌های بیمارستانی طراحی شد، اما آرام آرام جذابیت آن بالا رفت و الان نزدیک ۲۵ میلیون نفر تحت پوشش این بیمه‌های تکمیلی هستند

وی ادامه داد: بنابراین باید تمام ابعاد آن بررسی شود نکاتی که رییس‌جمهور اعلام کردند را حتما دوستان ما در بیمه مرکزی بررسی خواهند کرد ان‌شاالله کاری می‌کنیم که رضایت ایشان هم کسب شود.

همتی درباره FATF گفت: کار‌های فنی و حقوقی را باید از مجرای قانونی آن پیگیری کنیم، ان‌شاالله اگر به نتیجه‌ای رسیدیم خدمت شما اعلام می‌کنیم.

همتی درباره ارز ترجیحی گفت: قانون اجازه نداده بانک مرکزی بیشتر از یک بازار داشته باشد براساس قانون جدید بانک مرکزی، باید یک بازار داشته باشیم آن هم بازاری که مورد تایید بانک مرکزی باشد.

وی ادامه داد: بازار مورد تایید بانک مرکزی نیز بازار مرکز خدمات و مبادلات ارز و طلا است بنابراین دیشب هم در هیئت عالی بانک مرکزی تصویب شد که این بازار محل تلاقی قیمت که مورد تایید بانک مرکزی است، باشد بنابراین مبادلات ارزی در آنجا اتفاق خواهد افتاد.

وزیر اقتصاد گفت: موضوع ارز ترجیحی فرق می‌کند امسال هم به دستور رئیس‌جمهور سه میلیارد دلار دیگر از صندوق اضافه کردیم و ۱۵ میلیارد تامین می‌شود و هیچ نگرانی درباره کالا‌های اساسی وجود ندارد.

وی درباره مصوبه مجلس درباره نرخ گمرکی کالا‌ها براساس ارز اسفندماه گفت: نرخ حقوق گمرکی برای غیر از کالا‌های اساسی را می‌فرمایید، اما کالا‌های اساسی وقتی نرخش، خریدش و همه چیزش یکی است باید نرخ حقوق گمرکی‌اش هم باید همین باشد این نظر مجلس بوده و هر چه تصویب کنند ما هم اجرا می‌کنیم.

همتی درباره حذف ارزش ترجیحی و تک نرخی شدن نرخ ارز گفت: ما که ارز ترجیحی را حذف نمی‌کنیم فعلا بنای دولت حذف نرخ ارز ترجیحی نیست بقیه نرخ‌ها تک‌نرخی خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که صف گسترده وام ازدواج کماکان ادامه دارد برنامه شما چیست، گفت: ما کماکان داریم این صف را پرداخت می‌کنیم الحمدالله خوب پیشرفت می‌کند تمام بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج بسیج شده‌اند اگر به تولید هم وام نرسد، نرسیده است دیگر! رکود ایجاد می‌شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر