تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
گفتگوی تلفنی امیر قطر با رئیس‌جمهور ایران

پزشکیان: ‌شیوع تروریسم در منطقه به نفع هیچ کشوری نیست

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در گفتگو با امیر قطر درباره تحولات اخیر در منطقه خاورمیانه گفت: شیوع تروریسم در منطقه به نفع هیچ کشوری نیست و همه باید برای مقابله با این پدیده شوم مشارکت کنند.

کد خبر: ۱۷۶۴۶۸
۱۴:۱۹ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

پزشکیان: ‌شیوع تروریسم در منطقه به نفع هیچ کشوری نیست

دیدارنیوز: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر صبح امروز دوشنبه طی تماس تلفنی درباره آخرین وضعیت تحولات غزه، لبنان و سوریه و همچنین روابط دوجانبه ایران و قطر گفتگو کردند.

پزشکیان در این گفتگوی تلفنی با اشاره به تحرکات گروهک‌های تروریستی در شمال سوریه، با بیان اینکه شیوع نا امنی و تروریسم در منطقه به نفع هیچ کشوری نیست و برای مقابله با این پدیده شوم همه کشور‌های منطقه باید نقش آفرینی و مشارکت کنند، تصریح کرد‌: ما خواستار منطقه‌ای امن با حفظ حریم و تمامیت ارضی کشور‌های اسلامی و زندگی توام با صلح و آرامش برای همه ملت‌های منطقه هستیم و در این راستا لازم است سران کشور‌های منطقه پیش از آنکه بیگانگان به خود اجازه مداخله دهند برای تأمین امنیت منطقه پیش قدم شوند.

رئیس جمهور در ادامه تلاش‌ها و نقش محوری قطر به عنوان میانجی در بحران‌های منطقه‌ای بویژه در قبال غزه را شایسته قدردانی دانست و افزود: امیدواریم این اراده و عزم شما در ایجاد صلح در منطقه استمرار داشته باشد و بتوانیم با کمک یکدیگر ضمن تقویت وحدت و انسجام میان کشور‌های اسلامی، وضعیت صلح و امنیت منطقه را نیز بهبود ببخشیم.

پزشکیان همچنین به نقش رژیم صهیونیستی در گسترش نا امنی و تروریسم در جهان اسلام اشاره کرد و گفت‌: ما معتقدیم رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد ملت‌های مسلمان در صلح و آرامش باشند و همین امر پرهیز از اختلاف و ایجاد همگرایی و وحدت در میان امت اسلامی را بسیار ضروری و با اهمیت می‌سازد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به روابط بسیار خوب ایران و قطر و توافقات صورت گرفته میان دو کشور در سفر اخیر خود به دوحه اشاره کرد و گفت: ما مصمم به اجرای این توافقات هستیم و در همین راستا هیئت بلند پایه اقتصادی ما برای شرکت در کمیسیون اقتصادی مشترک دو کشور و بررسی راهکار‌های تسریع در اجرای توافقات به قطر خواهد آمد.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطرنیز در این مکالمه تلفنی با تأکید بر اینکه قطر درخصوص مسایل منطقه بویژه درباره غزه، لبنان و همچنین ضرورت حفظ تمامیت ارضی سوریه با جمهوری اسلامی ایران دارای اشتراک مواضع است، بر استمرار همکاری‌ها و رایزنی‌ها میان دو کشور برای حل این مسایل تأکید کرد و گفت: ما معتقدیم آنچه در سوریه در حال رخ دادن است نشان می‌دهد که ثبات و امنیت در سوریه حاصل نمی‌شود مگر با گفتگو و راه حل سیاسی و در این راستا ما برای نقش آفرینی در برقراری آرامش در سوریه از طریق توافق سیاسی آمادگی کامل داریم.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» در ادامه سطح عالی روابط دوجانبه میان ایران و قطر را مورد تأکید قرار داد و ضمن ابراز خرسندی از توافقات صورت گرفته میان دو کشور در سفر اخیر پزشکیان به قطر تصریح کرد‌: ما این توافقات را نوید دهنده آینده‌ای روشن برای روابط دو کشور می‌دانیم و پیگیر اجرای کامل این توافقات هستیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير