تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
تجربه نشان داده بسیاری از مصرف‌کنندگان با مشکلاتی همچون قیمت‌های بالا و گران‌فروشی روبه‌رو هستند!

نگرانی مردم از گرانی شب یلدا

در حالی که به شب یلدای ۱۴۰۳ نزدیک می‌شویم و برخی مسوولان از قیمت‌های کنترل شده خبر می‌دهند، اما تجربه نشان داده که همچنان بسیاری از مصرف‌کنندگان با مشکلاتی همچون قیمت‌های بالا و گران‌فروشی روبه‌رو هستند. این درحالی‌ست که میوه در سال جاری به شدت با افزایش قیمت مواجه شده و حتی برخی از آن‌ها مثل موز و .. بالای ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارند.

کد خبر: ۱۷۶۴۱۷
۱۹:۰۰ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳

نگرانی مردم از گرانی شب یلدا

دیدارنیوز _ استان یزد: در حالی رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار یزد از افزایش تقاضا در بازار شب یلدا خبر داد و تأکید کرد که قیمت‌ها تحت تأثیر عرضه، تقاضا و نظارت دولتی خواهند بود که همچنان مردم از عدم تاثیر این وعده‌ها در سال‌های قبل نگرانند.

با فرارسیدن شب یلدا، یکی از مهم‌ترین سنت‌های ایرانیان، بازار میوه و تره‌بار به یکی از پرترافیک‌ترین و حساس‌ترین نقاط اقتصادی تبدیل می‌شود.

در این ایام، خانواده‌ها با خرید میوه‌های ویژه این شب مانند هندوانه و انار، به دنبال تکمیل سفره یلدایی خود هستند؛ با این حال، افزایش تقاضا اغلب منجر به نوسانات قیمتی در بازار می‌شود، و همین موضوع ضرورت کنترل قیمت‌ها و نظارت دقیق‌تر بر بازار را بیش از پیش برجسته می‌کند.

هر ساله مسئولان قول می‌دهند که قیمت‌ها کنترل شده و از گران‌فروشی جلوگیری می‌شود، اما تجربه نشان داده است که همچنان بسیاری از مصرف‌کنندگان با مشکلاتی همچون قیمت‌های بالا و گران‌فروشی روبه‌رو هستند.

با نزدیک شدن به شب یلدا، تقاضا برای میوه‌هایی همچون انار، هندوانه و سیب در یزد افزایش یافته است و محمدحسین غلامی، رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار یزد، با اشاره به وضعیت بازار اظهار داشت: قیمت‌ها در این دوره به شدت تحت تأثیر عرضه و تقاضا قرار می‌گیرد و پیش‌بینی افزایش یا کاهش قیمت‌ها فعلاً ممکن نیست و قیمت‌های جدید هفته آینده اعلام خواهد شد.

غلامی به قیمت موز به عنوان یک میوه وارداتی پرمصرف اشاره کرد و گفت: قیمت این میوه به نوسانات نرخ دلار وابسته است و در حال حاضر، موز ایرانی در یزد با قیمت متوسط ۴۰ هزار تومان و موز خارجی با قیمت ۸۰ هزار تومان به ازای هر کیلو عرضه می‌شود.

وی درباره قیمت میوه‌های شب یلدا گفت: هندوانه مینابی با قیمت ۸ تا ۱۳ هزار تومان و انار با قیمت متوسط ۳۵ هزار تومان و حداکثر ۷۰ هزار تومان در میادین میوه و تره‌بار یزد به فروش می‌رسد.

غلامی تأکید کرد: با وجود افزایش تقاضا، تأمین میوه در استان بدون مشکل است و انواع میوه‌ها در بازار به فراوانی موجود است.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار یزد نظارت دقیق بر بازار را ضروری دانست و گفت: نظارت بر قیمت میوه در خارج از میادین میوه و تره‌بار بر عهده دستگاه‌های دولتی است.

وی با تاکید بر اینکه نظارت اتحادیه‌ها با جدیت انجام می‌شود، خواستار افزایش نظارت‌ها برای جلوگیری از تضییع حقوق مصرف‌کنندگان در این ایام پرتقاضا شد.

هر ساله در آستانه شب یلدا، وعده‌هایی برای کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از گران‌فروشی از سوی مسئولان مطرح می‌شود، اما واقعیت بازار اغلب با این وعده‌ها فاصله دارد.

بسیاری از شهروندان همچنان از گرانی و تفاوت قیمت‌ها در بازار‌های مختلف گلایه‌مند هستند، نظارت دقیق‌تر و عملی‌تر بر بازار میوه، به ویژه در شب‌هایی با اهمیت فرهنگی و سنتی مانند یلدا، می‌تواند اعتماد مردم را به سیستم عرضه و تقاضا بازگرداند.

مردم امیدوارند، امسال این نظارت‌ها نه در حرف، بلکه در عمل محقق شود تا مصرف‌کنندگان یزدی تجربه‌ای مطلوب‌تر از بازار میوه داشته باشند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها