تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه مطرح کرد

سقف حقوق ۹۱ میلیون تومان است

رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: بر اساس قانون، حداکثر اختلاف میان پرداختی‌ها به کارمندان باید به ۷ برابر محدود شود. این بدان معناست که سقف حقوق کارمندان برای سال آینده به مبلغ ۹۱ میلیون تومان خواهد رسید.

کد خبر: ۱۷۶۲۲۰
۱۹:۱۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳

سقف حقوق ۹۱ میلیون تومان است

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴، گفت: ما ۳ میلیارد دلار هم برای واردات خودرو مصوب کردیم و تعرفه واردات را هم به ۶۰ درصد کاهش دادیم که کمکی به مردم باشد.

رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴، به تشریح جزئیات تعیین میزان حقوق کارمندان در این کمیسیون پرداخت.

او با اشاره به قوانین موجود در این زمینه، بیان کرد که بر اساس قانون، حداکثر اختلاف میان پرداختی‌ها به کارمندان باید به ۷ برابر محدود شود. این بدان معناست که سقف حقوق کارمندان برای سال آینده به مبلغ ۹۱ میلیون تومان خواهد رسید.

البته زارع تصریح کرد که اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و قضات از این قاعده مستثنی هستند و این موضوع به دلایل خاصی اتخاذ شده است.

زارع در ادامه افزود که تعداد اساتید تمام‌وقت در کشور به حدود ۶۰۰ نفر می‌رسد و این تعداد نسبت به جمعیت کل کشور رقم قابل توجهی نیست.

همچنین وی به این نکته اشاره کرد که میانگین حقوق اکثر قضات و اساتید دانشگاه‌ها به مراتب پایین‌تر از سقف تعیین شده است. به همین دلیل و با توجه به جایگاه ویژه‌ای که این افراد در نظام آموزشی و قضایی کشور دارند، تصمیم بر این شد که آن‌ها از قانون سقف حقوق مستثنی شوند تا بتوانند با توجه به اهمیت نقش خود در جامعه، از حمایت‌های لازم برخوردار شوند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق همچنین به مساله تعرفه واردات خودرو اشاره کرد و گفت: "ما برای واردات خودرو مبلغ ۳ میلیارد دلار را مصوب کرده‌ایم و تعرفه واردات را نیز به ۶۰ درصد کاهش داده‌ایم. " زارع تأکید کرد که این اقدام به منظور تسهیل شرایط برای مردم و کاهش هزینه‌های واردات خودرو انجام شده است.

زارع در پاسخ به سوالی درباره احتمال افزایش نرخ بنزین، خاطرنشان کرد: در لایحه بودجه هیچ افزایش قیمتی برای بنزین پیش‌بینی نشده است، اما وی همچنین توضیح داد که قانون هدفمندی یارانه‌ها این اختیار را به دولت داده است که در صورت نیاز، تغییراتی در قیمت‌ها ایجاد کند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها