تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
انجمن مستقل دانشگاه علامه خطاب به آیت‌الله لاریجانی:

تصویب لوایح مربوط به FATF خلاف مصالح نظام اسلامی است

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه خطاب به آیت الله لاریجانی نوشت: تصویب لوایح FATF خلاف مصالح نظام اسلامی است و مجمع تشخیص با عدم تصویب آن بار دیگر موجب قطع ید آمریکای مستکبر و همدستان اروپایی آن از نظام اسلامی شود.

کد خبر: ۱۷۶۱۱
۱۴:۳۲ - ۱۰ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی (ره) طی نامه‌ای خطاب به آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لوایح fatf نوشت: تصویب لوایح مربوط به FATF خلاف مصالح نظام اسلامی است و امید است که با رد آن از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، بار دیگر موجب قطع ید آمریکای مستکبر و همدستان اروپایی آن از نظام اسلامی شوید.

در این نامه ضمن تبریک به مناسبت انتصاب آیت الله لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص نظام در رابطه با لوایح مرتبط با FATF  (لایحه پالرمو و لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی) که هم اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است، تاکید کردند: متاسفانه شاهدیم که حامیان دولت و کسانی که چندین سال زیر بیرق برجام سینه زدند و در آخر دستاورد کشور از آن تقریبا هیچ بود؛ امروز سینه چاک FATF شده اند و برخلاف امنیت ملی کشور به پروژه دستاورد تراشی ها برای تصویب این لوایح استعماری روی آورده اند.

عده‌ای که روزی حتی آب خوردن مردم را نیز به برجام ربط می دادند و وعده ارزانی20 درصدی، کاهش قیمت دلار، تسهیل روابط بانکی و رفع تحریم ها می دادند امروز برای پیوستن به FATF همان ادعاهای آشنا را دوباره مطرح می کنند. کاملا مشخص است که ترجمه شعار تعامل با دنیا از طریق FATF همانند سَلَف خود یعنی برجام نتیجه ای جز کوچک کردن سفره مردم نخواهد داشت.

متاسفانه عدم بررسی کارشناسی FATF از سوی دستگاه های مربوطه در دولت و به خصوص دستگاه دیپلماسی کشور و اقدام زوگذر و منفعلانه دولت برای سرپا نگه داشتن برجامی که جوان مرگ شده، باعث شده است که خسارات زیاد تصویب این لوایح به خصوص دو لایحه ای که هم اکنون در مجمع تشخیص در حال بررسی است نادیده گرفته شود.

از طرفی بی دقتی برخی از نمایندگان محترم و به خصوص اقدامات شخص رئیس مجلس و کشانیدن غیر قانونی مصوبه رد شده از سوی شورای نگهبان، بار دیگر این مسئله را آشکار کرده است که حامیان این لوایح دلایل مستدل و قابل توجهی برای پیوستن به این معاهده ندارند و سعی دارند به هر طریق ممکن این لوایح را به تصویب برسانند.

از این رو ما دانشجویان ضمن تاکید بر مواضع قبلی خود درخصوص عواقب زیانبار تصویب این دست لوایح استعماری برای کشور، اعلام می کنیم که تصویب لوایح مربوط به FATF خلاف مصالح نظام اسلامی است و امید است که با رد آن از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، بار دیگر موجب قطع ید آمریکای مستکبر و همدستان اروپایی آن از نظام اسلامی شوید.

امیدواریم که در طول ریاست شما به عنوان مجتهدی انقلابی بر مجمع تشخیص مصلحت نظام، قاعده فقهی گرانمایه ای همچون مصلحت عمومی ابزاری برای سوء استفاده از سوی برخی از سیاستمداران خسته از مبارزه و ضعیف النفس نشود و هر روز شاهد تقویت و استحکام بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی باشیم.
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر