تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
پزشکیان در جلسه عصر امروز دولت مطرح کرد

دولت از راهکار‌ها برای حل مشکلات استقبال می‌کند/ کشمکش و دعوا فایده‌ای ندارد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری گفت: دولت چهاردهم از تمام کسانی که برای حل مشکلات کشور و معیشت مردم، راهکار‌ها و پیشنهاد‌های کارآمد دارند با آغوش باز استقبال می‌کند. از هر کسی که می‌گوید می‌تواند مشکلی از مشکلات مردم و نظام را حل کند، استقبال می‌کنیم و به او اختیارات و امکانات هم می‌دهیم؛ بیاید دست به دست هم دهیم و مشکلات را حل کنیم، کشمکش و دعوا که فایده‌ای ندارد.

کد خبر: ۱۷۶۰۲۸
۱۹:۴۴ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳

دولت از راهکار‌ها برای حل مشکلات استقبال می‌کند/ کشمکش و دعوا فایده‌ای ندارد

دیدارنیوز: رئیس جمهور با تبریک انتخاب استانداران جدید سمنان، قزوین و مازندران، ضمن توصیه ایشان به مردم‌داری و استفاده از نظرات کارشناسی گفت: دولت در حال تهیه یک دستورالعمل کلی بر مبنای وفاق ملی برای همه استانداران و کارگزاران نظام است تا همه بر اساس آن عمل کرده و آن را به فرمانداران و زیرمجموعه‌های خود نیز ابلاغ کنند.

جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه با حضور مسعود پزشکیان برگزار شد و اعضا به استانداران پیشنهادی وزیر کشور برای استان‌های سمنان، قزوین و مازندران رای اعتماد دادند.

پزشکیان در این جلسه با تأکید بر شعار محوری وفاق در دولت چهاردهم، گفت: از ابتدای دولت هم در دیدار‌ها و هم در رسانه ملی اعلام کرده‌ایم که دولت چهاردهم از تمام کسانی که برای حل مشکلات کشور و معیشت مردم، راهکار‌ها و پیشنهاد‌های کارآمد دارند با آغوش باز استقبال می‌کند. از هر کسی که می‌گوید می‌تواند مشکلی از مشکلات مردم و نظام را حل کند، استقبال می‌کنیم و به او اختیارات و امکانات هم می‌دهیم؛ بیاید دست به دست هم دهیم و مشکلات را حل کنیم، کشمکش و دعوا که فایده‌ای ندارد.

رئیس جمهور در ادامه با تبریک انتخاب استانداران جدید، ضمن توصیه ایشان به مردم‌داری و استفاده از نظرات کارشناسی افزود: دولت در حال تهیه یک دستورالعمل کلی بر مبنای وفاق ملی برای همه استانداران و کارگزاران نظام است تا همه بر اساس آن عمل کرده و آن را به فرمانداران و زیرمجموعه‌های خود نیز ابلاغ کنند.

پزشکیان بر ضرورت اتخاذ رویکرد و حرکت جهادی برای حل مشکلات کشور از سوی مسئولان اجرایی تأکید کرد و اظهار داشت: استانداران حتما از همراهی و ظرفیت‌های مردمی نهایت بهره و کمک را بگیرند. طبعا روش‌های اداری و کلاسیک به تنهایی برای حل معضلات کشور جوابگو نیست و ما بر اساس تجربه معتقدیم که رویکرد و حرکت‌های جهادی ثمرات زیادی دارد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در عین توجه به مدیریت جهادی، تأکید دارم که از کارشناسان و تجربه‌های کارشناسی هم باید استفاده شود. باید از ظرفیت دانشگاهیان نیز برای حل مشکلات و اجرای فرآیند‌های توسعه‌ای بهره ببریم. توسعه پایدار، در گرو تعادل میان منابع و مصارف است و می‌توان با کمک کارشناسان و دانشگاهیان به سوی این تعادل در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی حرکت کرد و کمبود منابع آب و جلوگیری از فرسایش خاک را از این طریق مدیریت کرد.

در جلسه امروز هیئت دولت، محمدجواد کولیوند، محمد نوذری و مهدی یونسی رستمی به ترتیب به عنوان استانداران سمنان، قزوین و مازندران انتخاب شدند و پزشکیان ضمن آرزوی موفقیت برای آنان، از زحمات و خدمات سید محمدرضا هاشمی، یوسف نوری و محمدمهدی اعلایی استانداران سابق سمنان، مازندران و قزوین نیز قدردانی کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی