تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
لوکاس ژوائو پس از ۳۱۶ دقیقه برای سرخ‌ها گل زد

مهاجم پرسپولیس و پایان ۱۹۱ روز انتظار!

ژوائو که فشار زیادی را از سوی رسانه‌ها، کارشناسان و هواداران تحمل می‌کرد، سرانجام پس از ۱۹۱ روز انتظار موفق شد برای پرسپولیس گلزنی کند.

کد خبر: ۱۷۵۹۰۷
۰۹:۵۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۳

مهاجم پرسپولیس و پایان ۱۹۱ روز انتظار!

دیدارنیوز: آخرین گل لوکاس ژوائو در دیداری رسمی مربوط به یک‌چهارم نهایی امیرکاپ و مصاف ام صلال با الغرافه می‌شد و حالا او پس از ۱۹۱ روز توانست دروازه رقبا را باز کند.

پرسپولیس در چارچوب مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف مس سونگون رفت و موفق شد حریف لیگ یکی خود را با نتیجه ۳ بر صفر از پیش‌رو بردارد و صعودی بی‌دردسر را به دور بعدی داشته باشد. مرد اول این دیدار لوکاس ژوائو بود که موفق شد هم یک گل بزند و هم یک پاس گل بدهد و طلسم‌شکنی بزرگی داشته باشد. این اتفاق در شرایطی رخ داد که لوکاس در ۹ بازی قبلی‌اش برای پرسپولیس فقط یک پاس گل داده بود.

گلزنی پس از ۳۱۶ دقیقه

لوکاس ژوائو از بازی برابر الاهلی در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا مورد استفاده کادرفنی قرار گرفت. او از آن مسابقه تا پیش از روز پنجشنبه، با وجود حضور در ۹ بازی، نتوانسته بود گلی به‌ثمر برساند و صرفا یک اثرگذاری مستقیم روی گل‌های تیمش داشت که آن هم پاس گل به وحید امیری در جدال با شمس‌آذر بود. مهاجم پرتغالی-آنگولایی سرخ‌پوشان، اما در دهمین بازی طلسم بزرگ خود را شکست و سرانجام با لباس تیم جدیدش موفق به گلزنی شد.

مطلب مرتبط:

پرسپولیس ۳ - ۰ مس؛ صعود راحت با گلزنی ژوائو

ژوائو که فشار زیادی را از سوی رسانه‌ها، کارشناسان و هواداران تحمل می‌کرد، در مصاف با مس سونگون موفق به باز کردن دروازه حریف شد و این اتفاق پس از ۳۱۶ دقیقه حضور رخ داد. ژوائو در حالی که سومین حضور فیکس خود را پشت سر می‌گذاشت، توانست با سرتوپی هوشمندانه و ضربه‌ای دقیق، اولین گل خود برای پرسپولیس را بزند.

از الغرافه تا مس؛ پایان ۱۹۱ روز خشکسالی!

پیش از گل به مس سونگون، آخرین گل لوکاس ژوائو در یک دیدار رسمی مربوط به بازی یک‌چهارم نهایی امیرکاپ قطر می‌شود که او در جریان شکست ۴ بر ۲ ام صلال، گل دوم را به الغرافه زد. حدفاصل این ۲ گل، ۱۹۱ روز یا به عبارتی ۶ ماه و ۷ روز وقفه افتاد و سرِ آخر طلسم مذکور شکسته شد. باید دید این مهاجم بلندقامت در ادامه راه و با برداشته شدن هجمه قابل‌توجهی که روی دوش خود حس می‌کرد، چه عملکردی را در ترکیب سرخ‌پوشان به منصه ظهور می‌گذارد.

در همین بازی و پیش از زدن گل، کاملاً مشخص بود که مهاجم اسبق ردینگ فشار زیادی را تحمل می‌کند و این قضیه روی ضربات نهایی‌اش تاثیر گذاشته است. با این وجود او موفق شد پس از چند موقعیت، توپ را به تور دروازه مهدی حقیقت بچسباند و با هواداران پرسپولیس و البته گلزنی آشتی کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر