تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

سردار حسین رحیمی: حادثه اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات عمدی نبود

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اعلام ارایه نظر و گزارش پلیس درباره حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد به مقام قضایی، گفت: عمدی در این قضیه نبوده و بیشتر بی‌توجهی و سهل انگاری در این موضوع دخیل بوده است.

کد خبر: ۱۷۵۷۸
۱۲:۲۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران و در حاشیه همایش فرماندهان نیروی انتظامی تهران بزرگ با اعلام تشکیل کارگروه کارشناسی پلیس در باره حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد علوم تحقیقات افزود: درباره این حادثه آخرین نظر را به مقام قضایی دیروز اعلام کردیم ، در حقیقت سهم دانشگاه ، جاده، مسیر و پیمانکاران مشخص و تحویل مراجع قضایی داده شد و کار کارشناسی پلیس در این زمینه تمام شد.

رییس پلیس تهران اضافه کرد: عمدی در این قضیه نبوده و عمدی بودن منتفی است و بیشتر بی توجهی و سهل انگاری در این موضوع دخیل بوده است که مقام قضایی نتیجه نهایی را اعلام خواهند کرد.

وی تصریح کرد: در رابطه با بحث ایمنی باید پلیس  نظر دهد یعنی پیشنهاد اینکه چه اقداماتی باید انجام شود تا مسیر رفت و آمد امن شود برعهده ماست امااقدامات را بایستی دستگاه های مربوطه مانند راهسازی و شهرداری انجام دهند.

رحیمی در پاسخ به این سوال که آیا پلیس به موضوع ایمنی دانشگاه علوم تحقیقات ورود داشته است یا خیر گفت:حتما بایستی بنا به درخواست وزارت علوم دانشگاه آزاد ومراجع ذی ربط، این درخواست از پلیس انجام شود که تاکنون هیچ درخواستی از پلیس در این زمینه نشده است و ما هم برابر  قانون به این موضوع ورود نکردیم.

رییس پلیس تهران درباره موضوع نداشتن معاینه فنی اتوبوس مذکور نیز اضافه کرد که پلیس هر خودرویی که فاقد معاینه فنی باشد را طبق روال در داخل شهر اعمال قانون می‌کند اما در داخل دانشگاه این امکان برای ما وجود ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی