تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
یادداشتی به قلم محمد مهاجری

چرا امامان جمعه خودشان را سرگرم حمله به رفع‌فیلترینگ می‌کنند؟

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا به دغدغه چند امام جمعه کشور درباره رفع فیلترینگ پرداخت و نوشت: به نظر می‌رسد آنچه امامان جمعه در حمله به رفع فیلترینگ انجام می‌دهند فرار به جلو و گریز از پاسخ به این سوال است که چرا وظیفه خود را انجام نداده‌اید و مردم را در برابر فرهنگ غلط صیانت نکرده‌اید؟

کد خبر: ۱۷۵۵۷۶
۱۲:۲۹ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳

چرا امامان جمعه خودشان را سرگرم حمله به رفع‌فیلترینگ می‌کنند؟

دیدارنیوز _ *محمد مهاجری:

چند امام‌جمعه مشهور به دولت که در حال فراهم کردن مراحل اجرای رفع‌فیلترینگ است، حمله کردند. دغدغه این بزرگواران، حول دو محور است: ناهنجاری‌های اخلاقی و ناامنی روانی. این هردو ارزشمند است و هیچ انسان عاقلی حتی اگر متدین هم نباشد از آن‌ها نگران است.

اما پرسشی که امامان محترم جمعه باید پاسخ دهند:

مگر الان چیزی بنام فیلترینگ در عالم واقع وجود دارد؟ آمار رسمی می‌گوید حدود ۸۵ درصد کاربران از فیلترشکن استفاده می‌کنند. به این ترتیب حفظ وضعیت فعلی (یعنی بقای فیلترینگ) هیچ دردی را دوا نمی‌کند، زیرا آن‌ها که دلشان بخواهد به سادگی فیلترینگ را دور می‌زنند.

بر فرض که چندصباحی توانستیم با فیلترینگ، دسترسی به برخی محتوا‌ها را محدود کنیم. اگر تکنولوؤی پیشرفت کند و فیلترینگ عملا ناممکن شود چه خواهیم کرد؟

دسترسی به فضای فساد در سال‌های قبل از انقلاب هم وجود داشت. چرا همان نسلی که در جامعه‌ی پرفساد آن روز زندگی می‌کرد، تا اندازه‌ای سالم ماند که توانست در یک خیزش فرهنگی، انقلاب اسلامی را به وجود آورد؟ دلیلش کاملا روشن است. در آن هنگام متولیان فرهنگ دینی (روحانیت) با انگیزه کافی و سواد لازم توانسته بود سدی در برابر نابسامانی‌های اخلاقی ایجاد و عملا بخش مهمی از جامعه را واکسینه کند.

پس از پیروزی انقلاب، روحانیت و متولیان فرهنگ دینی تقریبا همه امکانات رسانه‌ای و فرهنگی را در اختیار داشته و در همه دستگاه‌های آموزشی نفوذ دارند و از بودجه‌های قابل توجهی برخوردار هستند حال آنکه پیش از انقلاب یک ریال هم بودجه نداشتند.

به نظر می‌رسد آنچه امامان جمعه در حمله به رفع فیلترینگ انجام می‌دهند فرار به جلو و گریز از پاسخ به این سوال است که چرا وظیفه خود را انجام نداده‌اید و مردم را در برابر فرهنگ غلط صیانت نکرده‌اید؟

متاسفانه باید گفت مشغول شدن به درگیری‌های سیاسی و ورود به بازی‌های جناحی از یکسو و بی خبری از تازه‌ترین تکنولوژی‌های تربیتی، متولیان دین را خلع سلاح کرده است.

این درست است که خیلی دیر شده، اما جلوی سد شکسته را هروقت بگیرید از آسیب‌های بیشتر، جلوگیری می‌کنید.

جسارتا حمله به رفع فیلترینگ فقط سرگرم کردن خودتان است. همت کنید و به شیوه اسلاف خود عمل کنید. کار فرهنگی البته سخت، دیربازده و نیازمند حوصله است. شما لباس پیامبر را برتن دارید. همچون ایشان، صبور و مهربان و پرجرات عمل کنید.

*روزنامه‌نگار و فعال سیاسی

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۶
0
0
چون همه ائمه جمعه بسیجیانی در لباس روحانیت هستند که از فیلترهای متعدد عبور کرده اند!
احمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۷
0
0
چون در انجام وظیفه اصلی خود ناتوان بوده اند فضای مجازی را بهانه می کنند
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها