تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
قیمت خودرو امروز نوسان بیشتری دارد

بازار خودرو؛ یک محصول ۳۰ میلیون گران شد +جدول

در بازار خودروهای مونتاژی، هایما اس ۷ امروز (دوشنبه) رکورددار افزایش قیمت در بازار بود. این خودرو ۳۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و با نرخ یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

کد خبر: ۱۷۴۹۸۳
۰۹:۳۱ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳

بازار خودرو

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۱۴ آبان ۱۴۰۳، روند یکسانی ندارد و هر دو بازار خودرو‌های داخلی و مونتاژی، افت‌وخیز‌هایی را تجربه می‌کنند. در این میان، یکی از محصولات چینی بازار ۳۰ میلیون تومان گران شده است.

قیمت خودرو امروز ، روند مشخصی نداشته و افت‌وخیز‌هایی را نسبت به روز گذشته تجربه می‌کند. از روز گذشته با نوسانی شدن نرخ دلار، التهابات بازار نیز به تبعیت از این موضوع افزایش یافته است. با توجه به این جریان، خودرو هایما اس ۷ (S۷) به عنوان یک خودرو مونتاژی ۳۰ میلیون تومان رشد داشته است.

بر اساس قیمت‌های اعلامی، قیمت خودرو امروز نوسان بیشتری را به خود گرفت.

قیمت خودرو‌های داخلی

قیمت خودرو‌های داخلی بازار اغلب کاهشی گزارش می‌شود.

ساینا S یکی از اقتصادی‌ترین محصولات بازار داخلی است که نسبت به روز گذشته یک میلیون تومان ارزان شده است و با نرخ ۴۳۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

خودروی شاهین اتوماتیک پلاس که به تازگی قیمت آن در بازار داخلی مشخص شده است نسبت به روز گذشته سه میلیون تومان افزایش داشته و به قیمت ۹۹۸ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد.

پژو پارس TU۵ از محصولات پرطرفدار و شتابدار ایران خودرو محسوب می‌شود که صبح امروز سه میلیون تومان ارزان شده و به قیمت ۹۰۷ میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) یکی از پرقدرت‌ترین محصولات بازار داخلی است که از صبح امروز هفت میلیون تومان گران‌تر شده و به بالای یک میلیارد معامله می‌شود. خودروی مذکور اکنون در کانال یک میلیارد و پنج میلیون تومان قرار گرفته است.

تارا اتوماتیک V۴ خودرو داخلی بازار محسوب می‌شود که گویا هنوز هم به ریزش قیمت هفته‌های گذشته راضی نشده و از صبح امروز با افت دو میلیون تومانی به نرخ ۹۸۶ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بازار خودرو

قیمت خودرو‌های مونتاژی

قیمت خودرو‌های مونتاژی نسبت به داخلی‌های بازار تغییر بیشتری را تجربه کردند.

جک J۴ آپشنال ارزان‌ترین خودرو مونتاژی کرمان‌موتور است، که از ابتدای امروز دو میلیون تومان رشد قیمت دارد و با ۸۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

هایما اس ۷ کراس‌اوور مونتاژی ایران‌خودرو به شمار می‌رود که امروز رکورددار افزایش قیمت در بازار مونتاژی‌ها بود و امروز ۳۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و با نرخ یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) جزو کراس‌اوور‌های لوکس مونتاژی بازار شمرده می‌شود که از آغاز روند معاملات امروز ۲۰ میلیون تومان گران شده و و به ارزش دو میلیارد و ۴۲۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

لاماری ایما هیبرید جزو محبوب‌ترین کراس‌اوور‌های مونتاژی بازار شمرده می‌شود که از آغاز روند معاملات امروز ۱۸ میلیون تومان ارزان شده و با همان نرخ دو میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بازار خودرو

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی