تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ناکامی‌های آبی‌ها ادامه دارد

بدترین آمار تاریخ ۷۹ ساله استقلال!

تیم استقلال تهران برای اولین بار در تاریخ ۷۹ ساله خود متحمل ۴ شکست پیاپی شد تا روند فاجعه‌بارش در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا را ادامه دهد.

کد خبر: ۱۷۴۸۴۱
۱۰:۲۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳

بدترین آمار تاریخ ۷۹ ساله استقلال!

دیدارنیوز: استقلال برای اولین‌بار در تاریخ‌ خود متحمل ۴ باخت پیاپی شد.

استقلال به عنوان یکی از قدیمی‌ترین باشگاه‌های فوتبال ایران، در بدترین روز‌های تاریخ خود به سر می‌برد. شکست برابر تراکتور، چهارمین باخت پیاپی استقلال در تمام رقابت‌ها بود. اتفاقی که از سال ۱۳۲۴ که این باشگاه تاسیس شده، برای نخستین‌بار رخ داد.

این‌بار ۳ به ۴ رسید

استقلال پس از پیروزی برابر هوادار امیدوار شد که این تیم از شرایط بحرانی خارج می‌شود، اما پس از آن برابر ذوب‌آهن، النصر، خیبر و تراکتور شکست خورد تا برای اولین‌بار در تاریخ طولانی این باشگاه، ۴ شکست متوالی در دیدار‌های رسمی ثبت شود. آبی‌ها پیش از این ۹ بار تجربه ۳ باخت متوالی داشتند، ولی هیچ‌وقت به ۴ باخت نرسید. استقلال در سال‌های ۱۳۲۶، ۱۳۴۵، ۱۳۷۳، ۱۳۷۵، ۱۳۸۲ (۲ بار)، ۱۳۸۸، ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ در ۳ بازی پیاپی تن به شکست داده بود، ولی در بازی چهارم روند باخت‌های این تیم متوقف شد.

۶ باخت در ۷ بازی

استقلالی‌ها پیش از بازی با هوادار در ۲ بازی متوالی برابر پرسپولیس و السد شکست خورده بودند تا در کارنامه این تیم در ۷ بازی گذشته در تمام رقابت‌ها، ۶ شکست ثبت شود. استقلال چنین آماری را آخرین‌بار در فصل ۸۲-۱۳۸۱ از خود به جای گذاشت؛ این تیم در آن فصل از ۷ بازی در لیگ و جام حذفی از پیکان، سایپا، سپاهان، پرسپولیس، استقلال اهواز و فجرسپاسی شکست خورد و تنها بر ذوب‌آهن غلبه کرد.

فاجعه‌ترین فرم در تاریخ لیگ برتر

بدترین آمار استقلال در تاریخ لیگ برتر ۳ شکست متوالی است که بار دیگر استقلال آن را تکرار کرد. آبی‌ها پیش از این در لیگ‌های دوم، هفتم، نهم، چهاردهم و هفدهم در ۳ بازی پیاپی بازنده شده بودند، ولی تفاوت این آمار این‌بار با دفعات قبل در سنگینی شکست است. استقلال که بدترین خط دفاع لیگ را دارد، هر ۳ بازی گذشته را با اختلاف بیش از یک گل واگذار کرده و برای نخستین‌بار در تاریخ این باشگاه در لیگ برتر است که در ۳ بازی پیاپی با تفاضل بیش از یک گل شکست می‌خورد.

به گزارش دیدارنیوز، استقلال روز دوشنبه ۱۴ آبان به مصاف تیم قدرتمند الهلال عربستان خواهد رفت و برای فرار از پنجمین ناکامی متوالی، باید تکان بخورد!

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور