تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

کنسرت عرفان طهماسبی برگزار شد

عرفان طهماسبی در آخرین روز‌های مهرماه بار دیگر اجرا‌های خود را در سالن مدرن اسپیناس پالاس تهران آغاز کرد.

کد خبر: ۱۷۴۷۸۱
۱۸:۲۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳

کنسرت عرفان طهماسبی برگزار شد

دیدارنیوز: عرفان طهماسبی در ادامه تور کنسرت‌های خود بار دیگر در اسپیناس پالاس روی صحنه رفت.

طهماسبی خواننده‌ای از جنوب کشور که توانست با ترانه سرایی و آهنگسازی در برنامه «عصر جدید» پا به عرصه اجرا بگذارد. طهماسبی در این کنسرت به اجرای قطعاتی با تنظیمات جدیدتر پرداخت.

کنسرت با روایت کوتاهی از عرفان طهماسبی آغاز شد که حکایت از رویا‌های کودکی وی داشت، در حالی که از همان زمان، آرزوی حضور بر صحنه را داشته و برای تحقق آن تلاش‌های بسیار کرده است.

در ادامه ویدیو‌های کوتاهی از کودکی وی نمایش داده شد که با همان لهجه جنوبی به مخاطبانی که به کنسرت آمده‌اند و هموطنان ایرانی، سلام می‌کند و می‌گوید: «می خواهم چند آهنگی برای شما بخونم و از اینکه اومدید، ممنونم» که در همان آغاز برنامه شور و هیجان بسیاری را ایجاد کرد و طهماسبی با ترتیب جدیدی از ترانه‌های خود پا به صحنه گذاشت.

این خواننده پاپ برای اجرای ترانه «گلم گلم» از ترانه‌های ساخته شده خودش که برای اولین بار بر صحنه «عصر جدید» اجرا کرده بود با همان گیتار سنتی که نماد‌هایی از هنر دست مردم جنوب کشور بر آن نقش بسته، به صحنه آمد و پس از تعظیمی به مخاطبان، اجرای خود را آغاز کرد.

پس از آن، ترانه «کجایی» که تمام ساخت آن را برعهده داشته را نیز همراه با زمزمه حاضران اجرا کرد؛ سپس «نجلا» که مربوط به تیتراژ پایانی یکی از سریال‌های تلویزیونی در سال‌های گذشته بود و موسیقی آن شور و هیجان بسیاری را در سالن ایجاد کرد را برای طرفدارانش خواند.

«تردید» ترانه بعدی بود که به زبان محلی اجرا شد و پس از آن «خداحافظ» با همراهی و همصدایی مردم اجرا شد که بخشی از این قطعه بدون موسیقی بود و خواندن آن به حاضران واگذار شد.

طهماسبی «ماه مو» و «بی من» را به عنوان ترانه‌های بعدی انتخاب کرده بود تا ترانه‌های محلی و به زبان جنوبی نیز از همراهی مردم بی‌نصیب نماند؛ قطعه بعدی نیز «چه کنم با تو» بود. پس از این اجرا، «دلگیر» که به تازگی به عنوان اثر جدید منتشر و به لیست اجرا‌های این روز‌های عرفان طهماسبی اضافه شده است، آغاز شد و همچنان که خواننده و برخی از نوازندگان بر روی صندلی‌ها نشسته بودند، برای مخاطبان اجرا شد و پس از آن نیز «وای اگر» همراهی مردم را به دنبال داشت.

«گلوبند» تنها ترانه شاد و بندری عرفان طهماسبی، انتخاب بعدی اجرا بود که حاضران سالن را دعوت به هیجان می‌کرد به طوری که کل سالن با تمام وجود، متن را همراهی کرده و با شادی آن را فریاد می‌زدند و در پایان نیز «دوباره، دوباره» برای اجرای مجدد در سالن طنین‌انداز شد.

همانند اجرا‌های پیشین در آغاز کنسرت، کدی بر صفحه نشان داده شد که اسکن آن، اطلاعات کاملی از خواننده، گروه موسیقی، ترتیب اجرای ترانه‌ها و زمان اجرا در اختیار مخاطبان قرار می‌داد که در میان اجرای هر ترانه، بار دیگر بر نمایشگر‌ها دیده می‌شد.

از دیگر ترانه‌های مشهور عرفان طهماسبی «پرسه» و «تو» و سپس «مترسک» از دیگر ترانه‌های محلی این خواننده به عنوان پایان‌بخش اجرا بود. پایان کنسرت با همخوانی مخاطبان در فضای آزاد هتل اسپیناس پالاس همراه بود. کنسرت‌های طهماسبی توسط شرکت آوای هنر با مدیریت محمد جلیل‌پور برگزار می‌شود. عکاس: ساره شرفی

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها