تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
تورم ماهانه مسکن در مهر ماه ۳.۳ درصد شد

تحولات بازار مسکن؛ تورم اجاره به ۴۱.۸ رسید

تورم سالانه مسکن در مهر ماه به ۴۱.۸ درصد رسید در حالی که این رقم در شهریور ۴۱.۷ درصد بود که افزایش تورم سالانه مسکن در مهر را نشان می‌دهد.

کد خبر: ۱۷۴۵۲۴
۱۷:۲۵ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳

تحولات بازار مسکن؛ تورم اجاره به ۴۱.۸ رسید

دیدارنیوز: تورم مسکن در مهرماه نسبت به شهریورماه افزایشی شده و نشان از رشد قیمت مسکن در نخستین ماه پاییز دارد. تورم اجاره نیز مسیری مشابه تورم مسکن را پیموده است.

شاخص قیمت مصرف‌کننده خانوار‌های کشور در مهر ماه سال جاری به ۲۷۸.۱ رسیده که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل، به ترتیب ۲.۷ درصد و ۳۱.۶ درصد افزایش یافته است؛ همچنین این شاخص در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۳.۶ درصد افزایش داشته است.

تورم ماهانه مسکن در مهر ماه به ۳.۳ درصد رسید

ضریب اهمیت مسکن در مهر ماه با عدد ۳۳.۹۶ واحد اعلام شد که مشابه شهریور ماه بوده و تغییری نکرده است. شاخص مسکن نیز در مهر ماه به ۲۶۴.۱ واحد رسید، در حالی که این عدد در شهریور ۲۵۵.۶ واحد بود و حاکی از افزایش شاخص مسکن در مهر ماه است.

تورم ماهانه مسکن در مهر ۳.۳ درصد بوده، در حالی که در شهریور، تورم ماهانه مسکن ۲.۹ درصد را نشان داده که حاکی از افزایش تورم ماهانه مسکن در یک ماهه نخست پاییز است.

تورم نقطه به نقطه ۴۰.۹ درصد بوده است در حالی که تورم نقطه به نقطه شهریور ۴۲.۳ درصد بود و نشان از افت تورم نقطه به نقطه مسکن در مهرماه دارد.

همچنین، تورم سالانه مسکن در مهر ماه به ۴۱.۸ درصد رسید؛ در حالی که این رقم در شهریور ۴۱.۷ درصد بود که افزایش تورم سالانه مسکن در مهر را نشان می‌دهد.

تورم نقطه به نقطه اجاره در مهر ماه به ۴۱ درصد رسید

ضریب اهمیت اجاره در مهر ماه با عدد ۳۳.۶۰ واحد اعلام شد که مشابه شهریور ماه بوده و تغییری نکرده است. شاخص اجاره نیز در مهر ماه به ۲۶۳.۶ واحد رسید، در حالی که این عدد در شهریور ۲۵۵.۱ واحد بود و حاکی از افزایش شاخص اجاره در مهر ماه است.

تورم ماهانه اجاره در مهر ۳.۳ درصد و در شهریور ماه ۲.۹ درصد بوده که نشان‌دهنده رشد تورم ماهانه اجاره در مهرماه است.

با این حال، تورم نقطه به نقطه اجاره در مهرماه رقم ۴۱ درصد را نشان می‌دهد که در مقایسه با رقم تورم ۴۲.۳ درصدی شهریور ماه کاهش نشان می‌دهد.

همچنین، تورم سالانه اجاره در مهر ماه به ۴۱.۸ درصد رسید؛ در حالی که این رقم در شهریور ۴۱.۷ درصد بود که افزایش تورم سالانه در مهر را نشان می‌دهد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها