تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
غلامرضا تاجگردون می‌گوید که دولت و رئیس‌جمهور به دنبال گرانی بنزین نیستند

بنزین گران نمی‌شود/ جامعه آمادگی گرانی را ندارد

غلامرضا تاجگردون، رییس کمیسیون بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه بنزین گران نمی‌شود، گفت: مجلس و کمیسیون تلفیق و خود دولت و شخص رئیس جمهور به دنبال گرانی بنزین نیستند و البته جامعه هم ظرفیت لازم و آمادگی این مهم در شرایط کنونی را ندارد.

کد خبر: ۱۷۴۴۷۷
۱۰:۱۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۳

بنزین

دیدارنیوز _ استان کهگیلویه و بویراحمد: رییس کمیسیون بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بنزین گران نمی‌شود، گفت: مجلس و کمیسیون تلفیق و خود دولت و شخص رئیس جمهور به دنبال گرانی بنزین نیستند و البته جامعه هم ظرفیت لازم و آمادگی این مهم در شرایط کنونی را ندارد.

غلامرضا تاجگردون روز جمعه در جمع خبرنگاران در یاسوج اظهار کرد: رئیس جمهور همچون همیشه و با شفافیت موضوعی را در خصوص قیمت تمام شده بنزین و بر اساس واقعیت‌های موجود جامعه مطرح کرده، اما این به معنای گران شدن و تصویب این قیمت در لایجه بودجه نخواهد بود و شخص رئیس جمهور هم مخالف هر گونه افزایش قیمت است، چون جامعه آمادگی و کشش آن را ندارد.

وی تصریح کرد: البته بهتر است که برخی‌ها که در بطن و متن جامعه و تصمصم گیری‌ها و پشت صحنه واقعیت‌های موجود اقتصادی نیستند و تخصص این کار را ندارند به این موضوع دامن نزنندف مردم را بیش از این آذار و رنجش ندهند.

تاجگردون یادآور شد: مردم بدانند که دولت و مجلس در کنار ان‌ها هستند و با تمامی توان و ظرفیت‌های قانونی و تخصصی بودجه‌ای را در راستای حمایت از مردم و کمک به وضعیت معیشتی، رفاه و اقتصاد ملت بزرگ ایران تنظیم خواهیم کرد.

وی حاشیه سازان گرانی بنزین را علاقه‌مندان به آزار مردم خواند و تاکید کرد: به این افراد که جایگاهی برای تصمیم گیری در حاکمیت و دولت هم ندارند توصیه می‌شود با هموطنان مهربان‌تر باشیم.

رییس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رییس جمهور برای شفاف سازی تصمیم گرفته واقعیت‌های اقتصادی جامعه را برای مردم تشریح کند و بخشی از آن قیمت تمام شده بنزین است.

تاجگردون تصریح کرد: گروهی برای بهره برداری سیاسی یا منافع خود با استفاده از این موضوع افزایش قیمت بنزین را مطرح کردند.

وی با یادآوری اینکه مردم نیاز به آرامش دارند ابراز کرد: با روان مردم بازی نکنید.

تاجگردون با اشاره به اینکه کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ به تازگی کار خود را آغاز کرده تاکید کرد: در این کمیسیون با در نظر گرفتن واقعیت‌های جامعه، محدودیت‌های منابع، مشکلات معیشتی مردم و نیاز‌های جامعه برای امور تصمیم گیری می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها