تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وحشی‌گری تل‌آویو ادامه دارد

تخریب یک مسجد ۱۰۰ ساله در حمله هوایی اسرائیل به لبنان

رسانه‌های رسمی لبنان روز یکشنبه ۱۳ اکتبر (۲۲ مهر) گزارش دادند در حمله هوایی اسرائیل یک مسجد قدیمی در شهرک‌های "کفر تبنیت" واقع در جنوب این کشور کاملا تخریب شده است.

کد خبر: ۱۷۳۷۹۳
۱۳:۰۳ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳

تخریب یک مسجد در حمله هوایی اسرائیل به لبنان

دیدارنیوز: یک مسجد در حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان تخریب شد.

به نقل از دویچه‌وله، فواد یاسین، فرماندار محل به خبرگزاری فرانسه گفته است این منطقه حدود هشت کیلومتر از مرز فاصله دارد و مسجد تخریب شده حداقل ۱۰۰ سال قدمت داشته و یک "مکان محبوب و محل دیدار خانواده‌ها" بوده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است در جریان درگیری‌های ارتش اسرائیل و حزب‌الله لبنان و در پی بمباران‌های شدید اسرائیل در مجموع بیش از هزار و ۲۶۰ نفر در لبنان کشته و بیش از یک میلیون نفر آواره شدند.

ارتش اسرائیل پیش از این خواهان تخلیه برخی مناطق مرزی شده و به ساکنان جنوب لبنان هشدار داده بود که به دلیل ادامه درگیری‌ها با گروه شبه‌نظامی حزب‌الله از بازگشت به خانه‌هایشان خودداری کنند.

اسرائیل بار‌ها از نیرو‌های حزب‌الله خواسته است با اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل از مرز‌های این کشور عقب‌نشینی کنند.

بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل که در اوت سال ۲۰۰۶ برای پایان دادن به جنگ اسرائیل و حزب‌الله صادر شد، نیرو‌های حزب‌الله اجازه حضور در بخش جنوبی رودخانه لیتانی را ندارند. اما حزب‌الله به تدریج به این منطقه بازگشت. اکنون اسرائیل از آن‌ها می‌خواهد دوباره عقب‌نشینی کنند تا امکان بازگشت حدود ۶۰ هزار شهروند اسرائیلی به شمال این کشور فراهم شود.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها