تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

پیش‌بینی تولید ۶ تن زعفران در استان کرمانشاه

رحمان فیض‌قربانی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود شش تن زعفران در استان تولید شود.

کد خبر: ۱۷۳۶۳۸
۱۰:۳۷ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳

آغاز برداشت زعفران از مزارع کرمانشاه

دیدارنیوز _ استان کرمانشاه: مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز برداشت زعفران از مزارع استان، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود شش تن زعفران در استان تولید شود.

رحمان فیض‌قربانی، سطح زیرکشت زعفران در استان کرمانشاه را ۸۳۰ هکتار اعلام کرد و افزود: ۲۰۰ هکتار از این سطح امسال کاشته شده و برداشت زیادی نخواهد داشت.

فیض قربانی با بیان اینکه زعفران یک کشت چند ساله است که در سال‌های سوم و چهارم به پیک تولید می‌رسد، گفت: متوسط عملکرد زعفران در مزارع استان کرمانشاه ۹ کیلوگرم در هکتار است که البته این میزان در مزارعی که سال اول کشت آن‌ها است حدود ۱۰۰ گرم در هکتار است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه میزان عملکرد مزارع زعفران استان به دلیل مستعد بودن کرمانشاه برای کشت زعفران و شرایط خوب آب و هوایی و نیز کیفیت بالای خاک استان بالا است، گفت: متوسط عملکرد مزارع چند ساله زعفران استان بیش از دو برابر میانگین کشوری است.

وی با اشاره به افزایش قابل توجه تولیدات زعفران استان در سال جاری، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود شش تن زعفران در کرمانشاه برداشت شود.

فیض‌قربانی یادآور شد: سال گذشته ۳.۵ تن زعفران از مزارع استان برداشت شده بود.

فیض قربانی افزود: بر اساس آزمایشات انجام شده کیفیت زعفران تولیدی در استان کرمانشاه بالا بوده وجزو انواع مرغوب و ممتاز زعفران است.

فیض‌قربانی با بیان اینکه بجز شهرستان قصرشیرین که به دلیل گرمسیر بودن امکان کشت زعفران ندارد، در دیگر شهرستان‌های استان کرمانشاه کشت زعفران انجام می‌شود، ادامه داد: بیشترین زعفران استان در شهرستان‌های کرمانشاه، دالاهو، سنقروکلیایی، هرسین و اسلام‌آبادغرب تولید می‌شود.

فیض‌قربانی با بیان اینکه برداشت زعفران در مزارع مناطق گرمسیری استان شروع شده، گفت: کار برداشت زعفران در مزارع مناطق سردسیر استان تا آذر ماه ادامه خواهد داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی