تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رهبر کره شمالی از سال گذشته کره جنوبی را «دشمن» خطاب می‌کند

کره شمالی راه‌های ارتباطی با همسایه جنوبی را قطع کرد

ارتش کره شمالی اعلام کرد که از روز چهارشنبه تمام راه‌های منتهی به کره جنوبی در جنوب این کشور را مسدود کرده است.

کد خبر: ۱۷۳۶۱۴
۱۸:۳۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳

کره شمالی راه‌های ارتباطی با همسایه جنوبی را قطع کرد

دیدارنیوز: ارتش کره شمالی اعلام کرده از روز چهارشنبه تمام راه‌های منتهی به کره جنوبی در جنوب این کشور را مسدود کرده و قلمروی این کشور را به‌طور کامل از بخش جنوبی شبه‌جزیره کره جدا کرده است.

به گزارش «سی‌ان‌ان»، این اقدام پس از آن صورت گرفت که کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، اوایل سال جاری میلادی سیاست دیرینه اتحاد مسالمت‌آمیز با کره جنوبی را کنار گذاشت و گفت جاده‌ها و خط راه‌آهن به کره جنوبی بطور کامل مسدود و گذرگاه‌های مرزی با این کشور بسته خواهد شد.

به نقل از العربیه، ارتش کره شمالی اعلام کرده است که «وضعیت نظامی حاکم بر شبه‌جزیره کره» نیازمند اقدامات قاطع و قوی‌تر ارتش برای دفاع همه‌جانبه از امنیت ملی است. این درحالی است که از ژانویه ۲۰۲۴، ارتش کره شمالی به تقویت نیرو‌های خود در مرز با کره جنوبی، مین‌گذاری، تله‌گذاری برای تانک‌ها و همچنین مسدود کردن و از بین بردن جاده‌ها و خط راه‌آهن در مرز با کره جنوبی پرداخته است.

بنا بر اعلام ارتش کره شمالی، این اقدام پاسخی به تمرینات جنگی اخیر سئول و همچنین ماموریت‌های نظامی آمریکا در کره جنوبی بوده است. در یک سال گذشته، زیردریایی‌های ارتش آمریکا به همراه ناوهواپیمابر، رزم‌ناو‌های تهاجمی آبی- زمینی و بمب‌افکن‌های دوربرد آمریکایی وارد کره جنوبی شده‌اند که با خشم پیونگ‌یانگ روبرو شده است.

در همین حال، رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی، مسدود کردن راه‌های ارتباطی توسط کره شمالی را «اقدامی مایوس‌کننده ناشی از عدم ثبات رژیم متزلزل کیم جونگ اون» خواند که به «انزوای شدیدتر آن منجر خواهد شد».

هفته گذشته رهبر کره شمالی تهدید کرد اگر ارتش کره جنوبی حمله کند، در پاسخ به آن، در استفاده از سلاح هسته‌ای تردید نخواهد کرد. او همچنین خواستار بازنگری در قانون اساسی این کشور شدهکه در آن بر لزوم اتحاد دو کشور تاکید شده است. رهبر کره شمالی از سال گذشته کره جنوبی را «دشمن» خطاب می‌کند.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها