تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

سوریه جنایت وحشیانه اسرائیل را محکوم کرد

درپی حمله شبانه و مرگبار اخیر اسرائیل به دمشق، سوریه جنایت وحشیانه رژیم اشغالگر در محله «المزه» را به شدت محکوم کرد.

کد خبر: ۱۷۳۵۹۴
۱۳:۲۱ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳

سوریه جنایت وحشیانه اسرائیل را محکوم کرد

دیدارنیوز: سوریه جنایت وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه غیرنظامیان بی‌دفاع در محله پرجمعیت المزه در دمشق را به شدت محکوم و بر لزوم اتخاذ تدابیر فوری برای بازدارندگی این رژیم از ادامه رویکردش در ریختن خون بی‌گناهان، گسترش هرج و مرج در منطقه و کشاندن آن به رویارویی که عواقب فاجعه باری در پی خواهد داشت، تاکید کرد.

وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم اشغالگر صهیونیستی در ادامه نقض قوانین بین‌الملل و تاکید بر گسترش دامنه تجاوزات وحشیانه خود به کشور‌ها و مردم منطقه، شامگاه سه شنبه با شلیک سه فروند موشک از سمت جولان اشغالی سوریه به یکی از ساختمان‌های مسکونی در محله پرجمعیت المزه در دمشق حمله هوایی انجام داد. براساس آمار اولیه، در این جنایت هفت نفر از جمله چند کودک و زن به شهادت رسیدند و ۱۱ نفر دیگر نیز زخمی شدند. در این حمله، همچنین خسارت مادی زیادی به منطقه وارد شد.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، وزارت امور خارجه سوریه افزود: سوریه این جنایت وحشیانه علیه غیرنظامیان بی‌دفاع را که امتدادی برای جنایات نسل کشی این رژیم غاصب علیه فلسطینی‌ها و لبنانی‌ها تلقی می‌گردد، به شدت محکوم می‌کند و بر لزوم اتخاذ تدابیر فوری برای جلوگیری از ادامه رویکرد جنایتکارانه آن مبنی بر کشتار، ریختن خون بی‌گناهان و گسترش ویرانی و هرج و مرج در کشور و کشاندن آن به سمت تقابل که عواقب فاجعه باری به همراه خواهد داشت، تاکید می‌کند.

در همین راستا وبگاه روسیا الیوم گزارش داد: عصر دیروز سه شنبه در حمله اسرائیل که ساختمانی مسکونی در مرکز دمشق پایتخت سوریه را هدف قرار داد، یک چهره دانشگاه یمنی به همراه تمام اعضای خانواده‌اش به شهادت رسیدند.

دکتر «شوقی العودی» که اهل استان إب یمن است به عنوان استاد داروشناسی در دانشگاه خصوصی سوریه مشغول به تدریس بود.

این شبکه اشاره کرد: در این حمله همچنین خانم دکتر «رهف قمحیه» از شهر حمص که متخصص بیماری‌های کلیوی بود و ۹ نفر دیگر به شهادت رسیدند.

سفیر یمن در دمشق از طریق حساب کاربری خود در پلتفرم «ایکس» از «شهادت استاد دکتر شوقی العودی، همسر و سه دخترش بر اثر تجاوزات خائنانه به محله المزه خبر داد و نوشت: این استاد داروشناسی یکی از اساتید برجسته یمن است که در دانشگاه خصوصی سوریه تدریس می‌کرد، انا لله وانا الیه راجعون.

وی در پست دیگری نوشت: «دختران شهید، پروفسور شوقی العودی، قربانیان جنایتکار صهیونیستی هستند. این دختران چه گناهی داشتند؟ غیرنظامیان هدف این تجاوز قرار گرفتند. خداوند این استاد شهید، همسر و دخترانش را بیامرزد و قرین رحمتش قرار دهد. از دست دادن دکتر شوقی غم بزرگی برای ما است.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی