تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
با حکم وزیر کار

«سالاری» سرپرست سازمان تامین اجتماعی شد

با حکم «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه، «مصطفی سالاری» سرپرست سازمان تامین اجتماعی شد.

کد خبر: ۱۷۳۵۶۲
۲۰:۵۷ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳

«سالاری» سرپرست سازمان تامین اجتماعی شد

دیدارنیوز: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی «مصطفی سالاری» را به‌عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی منصوب کرد.

براساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حکمی از سوی «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه «مصطفی سالاری» سرپرست سازمان تامین اجتماعی شد.

مصطفی سالاری فارغ‌التحصیل دوره دکترای مدیریت اجرایی از دانشگاه بوردوی فرانسه و دانش آموخته دوره دکترای حقوق عمومی از دانشگاه تهران است.

سالاری پیش از این نیز طی سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بود. او سوابق متعدد اجرایی در حوزه‌های مرتبط با توسعه اجتماعی، مناطق آزاد اقتصادی، بنگاه‌داری و ... را دارد.

وی همچنین دارای تجارب موثری در ارتباط با جوامع کارگری است و قائم مقامی سازمان پارس جنوبی و مدیریت پارس شمالی را در کارنامه خود دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی