تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ساعات کاری ادارات از ساعت ۷ تا ۹ شناور می‌ماند

سخنگوی دولت: پاسخ نظامی ایران در چارچوب منافع ملی انجام شد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم گفت: پاسخ نظامی ایران در شب گذشته در چارچوب قوانین بین‌المللی و منافع ملی انجام شد.

کد خبر: ۱۷۳۱۹۹
۱۱:۳۹ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳

سخنگوی دولت: پاسخ نظامی ایران در چارچوب منافع ملی انجام شد

دیدارنیوز: سخنگوی دولت چهاردهم گفت: حفظ آرامش مردم و جامعه اولین و مهمترین قصد دولت است. مردم باید دل‌شان از اقدامی که انجام شد، آرام باشد که در چارچوب دفاع از کشور بود.

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، مصوبات جلسه امروز هیات وزیران را تشریح کرد و درباره موفق بودن عملیات صادق ۲ سخن گفت.

وی گفت: پاسخ نظامی ایران در شب گذشته در چارچوب قوانین بین‌المللی و منافع ملی انجام شد. این اقدام باعث احیای غرور ملی و سربلند شدن هویت ایرانی اسلامی‌مان شد. عملیات با سرعت بالایی انجام شد، اما رسانه‌های دشمن بر ناموفق بودن آن تاکید کردند که واکنشی معمول است. تعداد زیادی از موشک‌ها به اهداف تعیین شده اصابت کرد. به همکاران نظامی و انتظامی‌مان خدا قوت می‌گویم و از آنان تشکر می‌کنم.

سخنگوی دولت چهاردهم ادامه داد: در جلسه امروز گزارشی از حملات و تمهیدات اندیشیده شده از اقدام شب گذشته، ارائه شد. حفظ آرامش مردم و جامعه اولین و مهمترین قصد دولت است. مردم باید دل‌شان از اقدامی که انجام شد، آرام باشد که در چارچوب دفاع از کشور بود. رییس‌جمهور ما فردی است که سالیان سال در سنگر دفاع مقدس حضور داشته است. جمهوری اسلامی ایران همواره در چارچوب صلح حرکت کرده است و کشور صلح‌طلبی است، اما هر زمان کسی بخواهد پای‌اش را علیه ایران و منافع ایران فراتر بگذارد و به ساحت جمهوری اسلامی ایران خدشه‌ای وارد کند، مطمئن باشد که مردم دلیر ایران اجازه نخواهد داد.

سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنانش با تشریح مصوبات و تصمیمات جلسه امروز هیئت وزیران، گفت: جلسه امروز هیات وزیران حسن فرطوسی‌زاده به عنوان دبیرکل کمیسیون ملی یونیسکو در ایران انتخاب شد. کار این کمیسیون در جریان‌سازی علمی و فرهنگی اهمیت دارد. ایشان به سه زبان عربی، فرانسه و زبان تسلط دارند. ایران می‌تواند از مزیت زبان‌ها در جهت ارتباط و تعامل بهتر با دنیا استفاده کند.

وی همچنین از انتخاب هادی حق‌شناس به عنوان استاندار گیلان سخن گفت و تصریح کرد: امیدوارم ایشان در چارچوب میثاق وفاق ملی دولت با همه مردم، محیط زیست، صنعت و اسناد لازم‌الاجرا اقدام کند، همچنان که استانداران قبل از ایشان نیز ملزم به انجام آن‌ها بودند.

مهاجرانی با اشاره به تداوم وضعیت ساعات اداری فعلی هم گفت: ساعات کاری ادارات از ساعت ۷ تا ۹ شناور می‌ماند تا کنترل ترافیک بهتر انجام شود.

وی ادامه داد: برخی مصوبات از جمله مجوز مذاکره پاراف و امضای موقت اصلاحیه موافق‌نامه تشویق، حمایت و تضمین سرمایه‌گذاری بین دولت‌های عضو سازمان همکاری اسلامی، مستثنی شدن خرید خودرو توسط صندوق توسعه صنایع دریایی با شرط خروج از موضوع و اصلاح ماده ۹ آیین‌نامه بند‌های الف، ب، پ، ت، ث، ج و تبصره یک بند ط تبصره ۱۰ و بند د تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۳ که برای تعیین نرخ سود موثر اوراق مالی اسلامی به تصویب رسید و ۴ موضوع هم به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور