تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان توضیح داد

سقوط هواپیمای آموزشی؛ دو سرنشین در بیمارستان

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بر اساس اعلام کارشناسان علت سقوط هواپیمای آموزشی در زواره اردستان نقص فنی در موتور بوده است. دو سرنشین این هواپیما بلافاصله توسط اورژانس به بیمارستان اعزام شدند و اکنون حال عمومی آنان خوب است.

کد خبر: ۱۷۳۰۷۴
۱۳:۵۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳

سقوط هواپیمای آموزشی؛ دو سرنشین در بیمارستان

دیدارنیوز _ استان اصفهان: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بر اساس اعلام کارشناسان علت سقوط هواپیمای آموزشی در زواره اردستان نقص فنی در موتور بوده است.

منصور شیشه‌فروش در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: صبح امروز یک فروند هواپیمای آموزشی دچار سانحه شد و این سانحه در باند فرود اضطراری در محور زواره و اردستان رخ داد. این هواپیمای آموزشی متعلق به پایگاه هوایی شهید بابایی است و دو سرنشین این هواپیما بلافاصله توسط اورژانس به بیمارستان اعزام شدند.

وی افزود: مراحل درمان دو سرنشین هواپیما انجام شد و اکنون حال عمومی آنان خوب است. علت فرود اضطراری نیز نقص فنی در موتور اعلام شده است.

سقوط هواپیمای آموزشی؛ دو سرنشین در بیمارستان

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی