تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

آتش‌سوزی در بازار قدیم قشم؛ ۷ نفر روانه بیمارستان شدند

محمود احمدی، رییس بیمارستان تخصصی پیامبر اعظم (ص) قشم اعلام کرد که بر اثر وقوع آتش سوزی در پاساژ شماره یک (مدنی) بازار قدیم قشم هفت نفر در این بیمارستان به صورت سرپایی پذیرش شدند.

کد خبر: ۱۷۲۸۱۱
۱۳:۲۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۳

آتش‌سوزی در بازار قدیم قشم؛ ۷ نفر روانه بیمارستان شدند

دیدارنیوز _ استان هرمزگان: رییس بیمارستان تخصصی پیامبر اعظم (ص) قشم اعلام کرد که بر اثر وقوع آتش سوزی در پاساژ شماره یک (مدنی) بازار قدیم قشم هفت نفر در این بیمارستان به صورت سرپایی پذیرش شدند.

سیدمحمود احمدی افزود: در پی وقوع آتش‌سوزی گسترده در بازار قدیم قشم، بیمارستان پیامبر اعظم (ص) این شهرستان به منظور ارایه خدمات درمانی فوری به مصدومان احتمالی، جلسه ستاد بحران را تشکیل داد و تمامی بخش‌ها و واحد‌های درمانی آن در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

وی ادامه داد: تاکنون هفت مصدوم این حادثه (چهار آتش نشان، یک پلیس و ۲ نفر از کسبه) که در اثر استنشاق دود حاصل از آتش سوزی دچار مشکل تنفسی شده بودند در این بیمارستان پذیرش شده‌اند و روند درمانی آن‌ها به خوبی در حال انجام است.

رییس بیمارستان تخصصی پیامبر اعظم (ص) قشم توضیح داد: خوشبختانه حال عمومی تمامی این افراد مساعد گزارش شده است.

احمدی اضافه کرد: هیچ یک از مصدومان این حادثه دچار سوختگی نشده بودند.

وی اعلام کرد: این مرکز درمانی با توجه به تجربه و امکانات موجود، آمادگی کامل را برای پذیرش تعداد بیشتری از مصدومان احتمالی دارد و تمامی تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شده است.

ساعت ۰۴:۳۰ بامداد چهارشنبه حادثه آتش سوزی در مرکز خرید مدنی، محدوده بازار قدیم قشم به سامانه ۱۲۵ اعلام و بلافاصله ماموران سه ایستگاه آتش نشانی به همراه خودرو‌های پشتیبانی به محل حادثه اعزام شدند.

مدیر پدافند غیرعامل، بحران و ایمنی سازمان منطقه آزاد قشم اعلام کرد: با تلاش آتش نشان تاکنون ۸۵ درصد آتش سوزی در پاساژ شماره یک (مدنی) بازار قدیم قشم کنترل شده است و نیرو‌های آتش نشان حاضر در محل با تمام وجود برای کنترل و اطفای ۱۰۰ درصدی آن آتش می‌کوشند.

علت وقوع این آتش‌سوزی از سوی کارشناسان در حال بررسی است.

بیمارستان تخصصی پیامبر اعظم (ص) بزرگترین و مهمترین مرکز درمانی جزیره قشم محسوب می‌شود که با ایجاد فضای جدید، تجهیزات کاملا تخصصی، استاندارد و با ارایه خدمات به صورت دولتی، تحولی عظیم در زیر بنای سلامت مردم این جزیره ایجاد کرده است.

این مرکز در حال حاضر دارای ۱۲۸ تخت در بخش‌های تخصصی سی. سی. یو (مراقبت‌های ویژه قلب)، آی. سی. یو (مراقب‌های ویژه)، داخلی، جراحی، اورژانس، نوزادان و اطفال، زنان، بلوک زایمان، ریکاوری، استریلیزاسیون مرکزی، تالاسمی، همودیالیز، آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی و داروخانه شبانه روزی به صورت ۲۴ ساعته فعال و به ارایه خدمات می‌پردازد.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور