تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی خبر داد

افزایش جان باختگان معدن طبس/ ۱۴ نفر همچنان محبوس هستند

محمد علی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: شب گذشته پیکر چهار کارگر از معدن بیرون آمد و به این ترتیب آمار جان باختگان حادثه معدنجو به ۳۵ نفر رسید. با احتساب آمار مصدومین و جان باختگان، هنوز ۱۴ نفر دیگر در بلوک C معدن محبوس هستند.

کد خبر: ۱۷۲۶۲۴
۰۸:۵۳ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

دیدارنیوز: مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: شب گذشته پیکر چهار کارگر از معدن بیرون آمد و به این ترتیب آمار جان باختگان حادثه معدنجو به ۳۵ نفر رسید.

محمد علی آخوندی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با احتساب آمار مصدومین و جان باختگان، هنوز ۱۴ نفر دیگر در بلوک C معدن محبوس هستند.

وی با بیان اینکه پیکر تمامی متوفیان تحویل پزشکی قانونی می‌شود، افزود: تیم‌های تخصصی با تقویت مکش‌ها و تخلیه گاز مرحله به مرحله داخل تونل پیش می‌روند تا متوفیان و پیکر‌های کارگران به بیرون منتقل شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: به تدریج این کار ادامه پیدا خواهد کرد تا تمامی کارگران به بیرون کشیده شوند.

به گفته وی تمام اقدامات با رعایت اصول تخصصی و ایمنی و توسط افراد متخصص HSE در حال انجام است لذا کار زمان بر می‌باشد.

آخوندی خاطرنشان کرد: تک تک این مراحل نیاز به یکسری برنامه ریزی و اقدامات داخلی دارد و عملیات امدادی نیز تا پایان ادامه خواهد داشت.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی