تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

۶۴۸ حلقه چاه غیرمجاز در آذربایجان‌غربی پر شد

مجید رستگاری، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۶۴۸ حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان پر شده است.

کد خبر: ۱۷۲۵۱۵
۱۰:۰۳ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۳

۶۴۸ حلقه چاه غیرمجاز در آذربایجان‌غربی پر شد

دیدارنیوز _ استان آذربایجان غربی: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی گفت: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۶۴۸ حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان پر و مسلوب المنفعه شده است.

مجید رستگاری افزود: حجم صرفه‌جویی شده ناشی از انسداد تعداد ۶۴۸ حلقه چاه از ابتدای سال تاکنون در سطح استان برابر ۱۰.۷ هزار مترمکعب بوده است.

وی گفت: بر اساس آماربرداری سراسری دور سوم، در سطح استان تعداد ۳۴هزار و ۳۱۳ حلقه چاه غیرمجاز و ۲۶هزار و ۴۷۶ حلقه چاه فاقد پروانه (مشمول قانون تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه بهره برداری) شناسایی شدند.

رستگاری در ادامه با اشاره به عملیات لایروبی رودخانه‌های استان افزود: ۶ ماهه اول سال جاری به میزان ۲۳ کیلومتر لایروبی و حدود ۵۰ کیلومتر تعیین حد بستر و حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها در سطح استان صورت پذیرفته است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان همچنین با اشاره به میزان بارش‌های سالانه گفت: طی سال آبی جاری، ۴۳۵.۴ میلیمتر بارش در استان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال آبی جاری، نزدیک به ۲۹ میلیمتر افزایش بارش را شاهدیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها