تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رئیس اداره محیط زیست خرم‌دره خبر داد

مشکل انتشار مگس در خرم‌دره کنترل شده است

محمدهادی کاظمی، رئیس اداره محیط زیست خرم‌دره گفت: با شناسایی کانون‌ها مشکل انتشار مگس در خرم‌دره کنترل شده است.

کد خبر: ۱۷۲۳۸۸
۱۱:۰۹ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳

مشکل انتشار مگس در خرم‌دره کنترل شده است

دیدارنیوز _ استان زنجان: رئیس اداره محیط زیست خرم‌دره گفت: با شناسایی کانون‌ها مشکل انتشار مگس در خرم‌دره کنترل شده است.

محمدهادی کاظمی امروز (چهارشنبه ۲۸ شهریور ماه) در جلسه مدیریت پسماند شهرستان خرم‌دره با اشاره به اینکه شهرداری همکاری خوبی با محیط زیست شهرستان داشته و تلاش شبانه روزی برای حل مشکلات دارد، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در حمل زباله‌ها وجود دارد انتشار شیرابه از ماشین‌آلات حمل زباله است.

وی با بیان اینکه مشکل شیرابه یک معضل بهداشتی جدی است، متذکر شد: با توجه به همین موضوع مقرر شده شهرداری سال آینده در بودجه خود اعتباری برای خرید ماشین ایزوله حمل زباله در نظر بگیرد.

کاظمی، مشکل نخاله‌های ساختمانی را یکی دیگر از معضلات زیست‌محیطی در خرم‌دره عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر اینکه باید مکان مناسبی برای تخلیه نخاله در نظر گرفته شده و اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی لازم در این زمینه که نخاله‌ها باید در جای مناسب تخلیه شود صورت گیرد.

وی از شناسایی ۶ کانون انتشار بوی بد در داخل و حاشیه شهر خرم‌دره خبر داد و گفت: از مهم‌ترین این کانون‌ها می‌توان به بوی فاضلاب، بوی کشتارگاه‌های مرغ و کشت و صنعت بنیاد اشاره کرد که خوشبختانه ۸۰ درصد این مشکل با اقدامات صورت گرفته حل شده است.

کاظمی با توضیح اینکه جایگاه پسماند شهرستان نیز یک معضل چند ساله بود که برای حل این مشکل علاوه بر خاک‌پوشانی ترانشه جدیدی ایجاد شد، یادآور شد: ظرفیت این ترانشه ۲۳ هزار متر مکعب است.

رئیس اداره محیط زیست خرم‌دره با توضیح اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۸ مورد برای واحد‌های صنعتی شهرستان اخطاریه صادر شده است، ادامه داد: مجوز استقرار صنایع آب‌بر به هیچ وجه در شهرستان صادر نمی‌شود، همچنین از استقرار واحد‌های صنعتی در حرایم جلوگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه مشکل انتشار مگس‌ها نیز کنترل شده است، تصریح کرد: کانون‌های انتشار مگس شناسایی شد و اقدام لازم در زمینه خاک‌پوشانی و سم‌پاشی انجام شده است.

وی با اشاره به استقرار واحد‌های غیر مجاز برخی از ضایعات فروشی‌ها در شهرستان، خاطرنشان کرد: شکایات مردمی در این زمینه نیز وجود دارد، لذا باید مکان مشخص از طریق شهرداری برای استقرار این واحد‌ها مشخص شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات