تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
درباره مسائل اقتصادی چالش جدی صورت نگرفت

رجایی: پزشکیان درباره رفع حصر محافظه‌کارانه جواب داد/ گفت «آن یکی» که تعجب‌آور بود

غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تحلیل خود از صحبت‌های مسعود پزشکیان در نشست خبری روز گذشته گفت: مصاحبه با مدیریت پیش رفت و سوالات چندان چالشی مطرح نشد. زمانی هم که درباره رفع حصر از رئیس جمهور پرسیدند محافظه‌کارانه جواب داد و حتی حاضر نشد اسم مهندس موسوی را بگوید و گفت «آن یکی» که خیلی تعجب‌آور بود.

کد خبر: ۱۷۲۳۱۲
۰۹:۲۹ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳

رجایی

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی گفت: گمانم این است که نباید قضاوت کرد، پزشکیان با این فرمان خوشبینانه جلو می‌رود. باید ببینیم این خوشبینی ایشان تا کجا ادامه پیدا می‌کند. 

غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگو با ایلنا، در ارزیابی صحبت‌های رئیس جمهور در نشست خبری خود با اهالی رسانه گفت: مصاحبه با مدیریت پیش رفت و سوالات چندان چالشی مطرح نشد. زمانی هم که درباره رفع حصر از رئیس جمهور پرسیدند محافظه‌کارانه جواب داد و حتی حاضر نشد اسم مهندس موسوی را بگوید و گفت «آن یکی» که خیلی تعجب‌آور بود. از نکات قابل توجه این نشست خبری در حوزه سیاست خارجی، پاسخ دادن به سوالاتی درباره تقویت روابط با مصر و عربستان بود. گشت‌ارشاد و ادامه‌دار بودن آن رفتار‌ها نیز از جمله سوالات قابل توجه بود. اما درباره مسائل اقتصادی چالش جدی صورت نگرفت.

رجایی درباره اجرایی شدن وعده‌ها در مدت زمان کوتاه از سوی رئیس جمهور گفت: از نکات مثبت این نشست خبری، وقت طولانی بود. زیرا کمتر مصاحبه‌ای تا این حد طول کشیده و تقریبا به همه سوالات پاسخ داد. حالا یک مقدار پاسخ‌های سوالات اولیه طولانی بود یا مقدمه‌ای که در ابتدا مطرح کرد شاید خیلی از نظر سیاسی باب نبود و می‌توانست برای دیدار با خبرنگاران کوتاه‌تر باشد.

وی افزود: گمانم این است که نباید قضاوت کرد، پزشکیان با این فرمان خوشبینانه جلو می‌رود. باید ببینیم این خوشبینی ایشان تا کجا ادامه پیدا می‌کند. مثلا ایشان یک دستوری درباره فیلترینگ داد حالا اینکه گفتند انجام می‌شود یا می‌خواهد بشود معنا ندارد. یا دستوری که درباره گشت ارشاد دادند را خودشان باید از اجرایی شدن آن باخبر باشند نه آنکه از خبرنگار‌ها بپرسند. قاعدتا اگر ابلاغ شده باید چشم و گوش‌های ایشان بررسی کنند نه اینکه از خبرنگار بشنوند که هنوز فعالیت گشت ارشاد ادامه دارد و بگویند ما پیگیری می‌کنیم؛ بنابراین به نظرم ایشان باید خودش را به سطح واقعیت بیشتر نزدیک کند.

رجایی درباره برنامه‌های در اولویت رئیس‌جمهور گفت: دو اولویت در برنامه‌های رئیس جمهور وجود دارد یکی سیاست خارجی بویژه در رابطه با اروپا و آمریکا است که باید ببینیم چقدر در آن اختیار دارد و دوم وضعیت اقتصاد و معیشت است که بستگی به روابط خارجی دارد. این دو اولویت، شاخص‌هایی برای ارزیابی دولت پزشکیان بوده و هنوز زود است. نکته دیگر درباره سفر ایشان به آمریکا و تقویت روابط با عربستان است که باید دید عکس‌العمل‌ها نسبت به این برنامه‌ها چگونه خواهد بود.

این فعال سیاسی در پیش‌بینی خود از سفر رئیس‌جمهور به آمریکا گفت: این سفر در ارتباط با اجلاس سالانه سازمان ملل است و طبیعتا هر کشوری نطق خود را خواهد داشت، اما پزشکیان موضوعات منطقه‌ای، امنیت و آرامش آن و موضوع فلسطین را مطرح خواهد کرد. نکته دیگر آنکه دولت جدید باید بتواند رویکرد لطیف‌تر و گشاده‌دست‌تری در روابط خارجی داشته باشد باید کشور‌هایی را که به ایران نزدیک شدند رسما به حضور در ایران دعوت کنیم و رفت و آمد‌ها آغار شود تا باب جدیدی باز کند؛ بنابراین باید ببینیم دنیا در سازمان ملل چقدر حرف‌های ما را جدی خواهد گرفت؛ بنابراین باید به پزشکیان فرصت داد و دید حرف‌هایی که به عنوان شعار مطرح کرده چقدر می‌تواند استراتژی‌های خود را به منصه ظهور برساند.

رجایی درباره گفته‌های رئیس‌جمهور در موضوع رفع حصر گفت: فکر می‌کنم جدایی این دو نفر امر درستی نیست. آقایان موسوی و کروبی با هم حصر شدند و باید با هم آزاد شوند. اینکه بخواهند در آزادی‌شان تفکیک ایجاد کنند کار درستی نیست. حالا نمی‌دانم چه دلایلی برای جدا کردن مهندس موسوی وجود دارد. اینکه رئیس‌جمهور نام مهندس موسوی را نیاورد و از تعبیر «آن یکی» استفاده کرد، احساس بدی به من دست داد و جالب نبود. به نظرم در بخش دوم هم پاسخ رئیس‌جمهور غیرمنصفانه بود.

مطلب مرتبط:

واکنش پزشکیان به رفع حصر کروبی و موسوی؛ «نباید با نظام درافتاد»

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها