تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مک کورمیک، نماینده دموکرات مطرح کرد

ادعاهای «ترامپ» منجر به خشونت علیه مهاجران می‌شود

مک کورمیک، نماینده دموکرات، اعلام کرد که ادعا‌های ضدمهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا می‌تواند منجر به خشونت علیه مهاجران شود.

کد خبر: ۱۷۲۱۶۰
۱۹:۵۸ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳

ترامپ

دیدارنیوز: شیلا شرفیلس-مک کورمیک، نماینده دموکرات، روز شنبه ادعا‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در مورد مهاجران هائیتی در اسپرینگفیلد، اوهایو را محکوم کرد و هشدار داد که لفاظی‌های وی می‌تواند منجر به خشونت علیه مهاجران شود.

این نماینده کنگره فلوریدا و رئیس مشترک کنگره هائیتی مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه به شبکه سی ان ان گفت: «اولین واکنش من به اظهارات ترامپ فقط انزجار و تحقیر محض بود. اینکه او بگوید که مهاجران واقعاً مرتکب جنایت می‌شوند و حیوانات خانگی را می‌دزدند، یک دروغ بزرگ است.»

وی ادامه داد: این اظهارات واقعاً ریشه در کلیشه‌های نژادپرستانه‌ای دارد که دهه‌ها قبل شنیده‌ایم و ترامپ در حال احیای چنین لفاظی‌های منفی است. "

شرفیلوس-مک کورمیک تنها نماینده آمریکایی هائیتی است که در حال حاضر در کنگره خدمت می‌کند. او افزود: اگر ترامپ به این اظهارات تحریک آمیز ادامه دهد، مهاجران آسیب خواهند دید و او از این احتمال "کاملا" نگران است.

این قانونگذار آمریکایی گفت: "ما جنگ طلبی را احساس می‌کنیم، ما تهدید به مرگ را احساس می‌کنیم" و افزود که او "این احساس را از مردم سراسر کشور شنیده است. "

ترامپ و معاون او، جی دی ونس، به ترویج ادعا‌های دروغین مبنی بر اینکه مهاجران هائیتی در حال کشتن و خوردن حیوانات خانگی در اسپرینگفیلد، اوهایو هستند، ادامه می‌دهند.

به نظر می‌رسد این شایعه در یک گروه محلی فیس بوک آغاز شده است، گروهی که شاهد هجوم ۲۰ هزار مهاجر هائیتی تحت برنامه آزادی مشروط مهاجرت بوده است و جناح راست از آن به عنوان دلیلی برای افزایش حملات علیه مهاجران استفاده کرده اند.

ترامپ لفاظی‌های خود را در مورد مهاجران روز جمعه افزایش داد و همچنین ادعا‌های نادرست مبنی بر اینکه باند‌های ونزوئلا در حال «تسخیر» آرورا، کلرادو هستند، مطرح کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر