تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

انتخاب رشته ۴۰۷ هزار داوطلب/ فردا، آخرین مهلت کنکوری‌ها

علیرضا کریمیان، مشاور سرپرست سازمان ملی سنجش از انتخاب رشته ۴۰۷ هزار در رشته‌های با آزمون و ۵۵ هزار نفر در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۷۱۸۴۵
۱۱:۱۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳

انتخاب رشته ۴۰۷ هزار داوطلب/ فردا، آخرین مهلت کنکوری‌ها

دیدارنیوز: مشاور سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از انتخاب رشته ۴۰۷ هزار در رشته‌های با آزمون و ۵۵ هزار نفر در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه‌ها خبر داد.

علیرضا کریمیان، با بیان اینکه انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری از ۱۴ شهریور ماه آغاز شده و تا ۲۰ شهریور ماه ادامه دارد، گفت: تاکنون بیش از ۴۰۷ هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته نسبت به انتخاب رشته در آزمون سراسری اقدام کرده‌اند و سایر داوطلبان مجاز به انتخاب رشته لازم است در اسرع وقت به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مراجعه و نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

وی افزود: اصلاحات و رشته محل‌های جدید مربوط به دفترچه‌های راهنمای انتخاب رشته نیز منتشر شده است و داوطلبان در صورت تمایل می‌توانند کدرشته‌های انتخابی خود را در مهلت اعلام شده مشاهده و ویرایش کنند.

مشاور سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵۵ هزار داوطلب نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی، اقدام کرده‌اند، افزود: این دسته از متقاضیان می‌توانند با توجه به اصلاحات مندرج در اطلاعیه منتشر شده برای دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی، تا پایان روز سه‌شنبه ۲۰ شهریور ماه نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته و یا مشاهده و ویرایش موارد قابل اصلاح و کدرشته‌های انتخابی خود اقدام کنند.

کریمیان با اشاره به ضرورت مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته، اطلاعیه‌ها و به خصوص اطلاعیه صادر شده در مورد اصلاحات دفترچه‌های انتخاب رشته، گفت: به داوطلبان توصیه می‌شود به منظور انتخاب رشته بهینه از سامانه انتخاب رشته مجازی در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور بهره‌برداری کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی