تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
عضو کابینه اسرائیل اعلام کرد

نتانیاهو مانع توافق است!

در حالی که جنگ و کشتار در غزه ادامه دارد و اسرائیل را موجی از تظاهرات علیه نتانیاهو فرا گرفته، یک عضو کابینه اسرائیل مدعی شد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل مانع رسیدن به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا است.

کد خبر: ۱۷۱۶۰۳
۱۸:۱۹ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۳

نتانیاهو نمی‌خواهد توافق حاصل شود

دیدارنیوز: یک عضو کابینه اسرائیل، بنیامین نتانیاهو را مانع رسیدن به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا خواند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از یک منبع حاضر در ائتلاف کابینه اسرائیل نوشت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم چند هفته قبل تصمیم گرفته که توافق آتش بس و تبادل اسرا با نیرو‌های مقاومت در غزه انجام نشود.

این منبع ادامه داد که هنگامی که رسیدن به توافق ممکن به نظر می‌رسید، نتانیاهو دچار چالش شده و تمام تلاش خود را برای به شکست کشاندن توافق انجام داد.

این گزارش مطبوعاتی تصریح کرد که ابقای وزرای سیاسی در کابینه مرتبط با ابقای کابینه است و در نتیجه این روال ادامه پیدا خواهد کرد.

این منبع ادامه داد که هیچ وزیر کابینه اقدام قابل توجهی در این زمینه نخواهد داشت، این در حالی است که آن‌ها می‌دانند که نتانیاهو باعث از دست رفتن توافق شده است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز دیروز با اشاره به اینکه توافق آتش‌بس بسیار نزدیک بوده است، بعد از اصرار زیاد خبرنگاران در طرح این سوال که آیا نتانیاهو در راستای رسیدن به آتش بس تلاش می‌کند یا نه، پاسخ منفی داد.

از طرفی یک مقام صهیونیست که در مذاکرات مربوط به آتش‌بس حضور داشته است، به تایمز آف اسرائیل گفته است: نتانیاهو بیش از حد بر فشار نظامی تکیه کرده و نیاز به ابتکارات دیپلماتیک موازی مانند معامله اسرا را نادیده گرفته است که به قیمت جان اسرا تمام خواهد شد.

در چنین شرایطی و با وجود خشم خانواده‌های اسرای اسرائیلی از نتانیاهو، پیشتر، رسانه آمریکایی «واشنگتن‌پست» گزارش داد که ایالات متحده طی هفته‌های آینده طرح آتش‌بس غزه را به طرفین ارائه می‌دهد و اگر هیچ طرفی آن را نپذیرد، آمریکا به مذاکرات تحت رهبری خود پایان خواهد داد و آن را رها خواهد کرد.

روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقام ارشد آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود، در گزارشی نوشت: ایالات متحده مدتهاست با مصر و قطر درباره توافق آتش‌بس غزه رایزنی می‌کند و طی هفته‌های آتی قصد دارد طرح نهایی خود را ارائه دهد و اگر طرفین قادر به پذیرش آن نباشند، آمریکا به مذاکرات تحت رهبری خود خاتمه خواهد داد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی