تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
یکی از مرگبارترین حملات مسکو از زمان آغاز جنگ صورت گرفت

حمله مرگبار روسیه به اوکراین؛ ۴۱ کشته و ۱۸۰ زخمی/ کی‌یف: این حمله وحشیانه بود

زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که حمله روسیه با دو موشک بالستیک به یک مرکز آموزشی نظامی و بیمارستان مجاور آن در منطقه‌ای در مرکز شرق اوکراین، منجر به کشته شدن دست‌کم ۴۱ نفر و زخمی شدن ۱۸۰ تن دیگر شده است.

کد خبر: ۱۷۱۵۶۳
۲۰:۳۱ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳

حمله مرگبار روسیه به اوکراین؛

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین می‌گوید دو موشک بالستیک روسیه به یک مرکز آموزشی نظامی و بیمارستان مجاور آن در منطقه‌ای در مرکز شرق اوکراین اصابت کرده و منجر به کشته شدن دست‌کم ۴۱ نفر و زخمی شدن ۱۸۰ تن دیگر شده است.

مقام‌های اوکراینی می‌گویند که این حمله در شهر پولتاوا، در حدود ۳۵۰ کیلومتری جنوب شرقی کی‌یف قرار رخ داده است. این شهر در بزرگراه اصلی و مسیر راه آهن بین کی‌یف و دومین شهر بزرگ اوکراین، یعنی خارکیف که نزدیک به مرز روسیه است، قرار دارد.

به نظر می‌رسد این حمله یکی از مرگبارترین حملاتی است که نیرو‌های روسی از زمان آغاز جنگ بیش از ۹۰۰ روز پیش در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ انجام داده‌اند.

زلنسکی در ویدیویی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده در این خصوص می‌گوید: «یکی از ساختمان‌های مؤسسه ارتباطات نظامی پولتاوا تا حدی ویران شد و مردم زیر آوار گرفتار شدند. البته تعداد بیشتری از افراد بلافاصله نجات پیدا کردند.»

زلنسکی توضیحات چندانی در این خصوص ارائه نداد و تنها به بیان کلیاتی در این رابطه بسنده کرد: «تمام نیرو‌های لازم در عملیات امداد و نجات مشارکت دارند. من دستور داده‌ام که تحقیق سریع و کاملی درباره آنچه اتفاق افتاده آماده شود.»

وزارت دفاع اوکراین با وحشیانه خواندن این حمله می‌گوید موشک‌ها بلافاصله پس از به صدا درآمدن هشدار حمله هوایی، زمانی که بسیاری از مردم در راه‌رو بودند به سمت یک پناهگاه بمب اصابت کرده‌اند. در بیانیه وزارت دفاع آمده است که گروه‌های نجات و پزشکان ۲۵ نفر را نجات دادند که ۱۱ نفر از آن‌ها از زیر آوار بیرون آمدند.

زلنسکی در ادامه صحبت‌های خود درخواست از شرکای غربی برای اطمینان از ارسال سریع کمک‌های نظامی را تکرار کرد. او قبلا ایالات متحده و کشور‌های اروپایی را به دلیل آنچه «کندی در عمل به تعهدات» آن‌ها خوانده بود سرزنش کرده بود.

زلنسکی همچنین از آن‌ها می‌خواهد که محدودیت‌ها را در مورد نوع سلاح‌هایی که اوکراین می‌تواند از آن‌ها استفاده کند کاهش دهند و به کی‌یف اجازه داده شود که نقاطی را در عمق خاک روسیه مورد هدف قرار دهد.

زلنسکی به زبان انگلیسی در کانال تلگرام خود نوشت: «اوکراین در حال حاضر به سامانه‌ها و موشک‌های دفاع هوایی نیاز دارد، نه اینکه آن‌ها در انبار نگه داشته باشد. حملات دوربردی که بتواند از ما در برابر ترور روسیه محافظت کند، اکنون مورد نیاز است، نه بعداً. متاسفانه هر روز تأخیر به معنای تلفات بیشتر است.»

رومانی به اوکراین سیستم دفاع موشکی پاتریوت می‌دهد

مجلس عوام رومانی روز سه‌شنبه لایحه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن سیستم دفاع موشکی پاتریوت به اوکراین اهدا می‌شود.

رومانی که از سال ۲۰۰۴ عضو ناتو است، ۶۵۰ کیلومتر مرز مشترک با اوکراین دارد. دولت بخارست روز دوشنبه این لایحه را به مجلس فرستاد و حالا بعد از تصویب در پارلمان و امضای رئیس جمهور رومانی به قانون تبدیل شده است.

بر اساس این قانون رومانی تصمیم گرفت یکی از دو سامانه پاتریوت خود را به کی‌یف اهدا کند، به شرطی که متحدین این کشور در ناتو در آینده آن را با سیستم پاتریوت دیگری جایگزین کنند.

پیش‌نویس قانونی که پارلمان تصویب کرد، بیان می‌کند که سیستم جایگزینی پاتریوت از ایالات متحده نباید بیش از مبلغی که رومانی در ابتدا به ازای هر واحد پرداخت می‌کرد، هزینه داشته باشد و این هزینه‌ها از محل «منابع خارجی غیرقابل استرداد» تامین شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی