تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
جنگ اوکراین ادامه دارد

هدیه گران‌قیمت آمریکا سقوط کرد/ فرمانده نیروی هوایی اوکراین برکنار شد

درپی سقوط جنگنده اف-۱۶ گران‌قیمت اهدایی آمریکا به کی‌یف، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین روز جمعه با صدور فرمانی، فرمانده نیروی هوایی کشورش را برکنار کرد.

کد خبر: ۱۷۱۲۸۵
۰۹:۲۶ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳

هدیه گران‌قیمت آمریکا سقوط کرد/ فرمانده نیروی هوایی اوکراین برکنار شد

دیدارنیوز: فرمانده نیروی هوایی اوکراین تنها یک روز پس از تایید سقوط یک فروند جنگنده اف-۱۶ اهدایی آمریکا به کی‌یف که علت دقیق آن هنوز از سوی مقامات اوکراینی اعلام نشده، از سمت خود برکنار شده است.

خلبان این جنگنده پیشرفته نیز که برخی گمانه‌زنی‌ها از خطای احتمالی وی به عنوان علت سقوط حکایت دارد در جریان این حادثه جان باخت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در سخنرانی شامگاه جمعه خود گفت: «تصمیم گرفته‌ام فرمانده نیروی هوایی را تغییر دهم... من برای همیشه قدردان همه خلبانان نظامی‌مان هستم.»

او بدون اشاره به دلیل این برکناری، تاکید کرد که باید از نیرو‌های نظامی محافظت شود و نیاز به تقویت سطح فرماندهی وجود دارد.

ستاد کل اوکراین اعلام کرد که سرلشکر آناتولی کریوونوژکا به‌طور موقت وظایف فرماندهی نیروی هوایی را برعهده خواهد داشت.

نخستین مجموعه از جنگنده‌های مدرن و گران‌قیمت اف-۱۶ ساخت آمریکا سرانجام پس از حدود دو و نیم سال از آغاز تهاجم گسترده روسیه، به تازگی در اختیار اوکراین قرار گرفته‌اند.

کارشناسان نظامی معتقدند که تحویل این جنگنده‌ها به اوکراین می‌تواند نقطه عطفی در توان دفاعی این کشور در برابر تهاجم ارتش روسیه باشد.

زلنسکی ابتدای ماه جاری میلادی اعلام کرده بود که ارتش اوکراین استفاده از جنگنده‌های اف-۱۶ ساخت آمریکا را برای عملیات داخلی آغاز کرده است.

وی شامگاه سه‌شنبه پس از حملات سنگین روسیه گفته بود که کشورش از جت‌های اف-۱۶ برای دفع حمله روز دوشنبه استفاده کرده است.

جت جنگی سرنگون شده به همراه تعداد دیگری از جنگنده‌های اف-۱۶ تحویل داده شده به اوکراین دوشنبه شب گذشته به منظور دفع حملات گسترده موشکی و پهپادی روسیه به هوا برخاسته بود.

جدا از خطای احتمالی خلبان، از موارد دیگری همچون نقص فنی و حتی شلیک تیر خودی به عنوان دلایل احتمالی سقوط این جنگنده نام برده شده است.

این در حالی‌ست که رویترز پیش‌تر به نقل از یک مقام دفاعی آمریکا اعلام کرده بود که به نظر نمی‌رسد سقوط جنگنده اف-۱۶ اوکراینی نتیجه آتش حملات روسیه باشد.

از سوی دیگر، سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع نظامی اوکراینی گزارش داد که به اعتقاد مقام‌های ارتش این کشور خطای خلبان باعث وقوع این حادثه نشده است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر