تیتر امروز

محمدرضا محمدی: محیط زیست و توسعه پایدار بهم گره خورده/ فعالیت مرتبط با محیط زیست کم نتیجه است/ مصرف ۱۴ هزار لیتر آب برای تولید یک کیلو گوشت!
گفت و گوی دیدار با عضو انجمن متخصصان محیط زیست ایران

محمدرضا محمدی: محیط زیست و توسعه پایدار بهم گره خورده/ فعالیت مرتبط با محیط زیست کم نتیجه است/ مصرف ۱۴ هزار لیتر آب برای تولید یک کیلو گوشت!

دیدارنیوز و برنامه جامعه پلاس در کشاکش خبرهای کابینه دولت چهاردهم به سراغ عضو انجمن متخصصان محیط زیست رفت و با محمدرضا محمدی درباره وضعیت سازمان محیط زیست و ویژگی انتخاب رئیس این سازمان گفت‌وگو...
علیرضا خوشبخت: دولت پزشکیان ظهور یک ائتلاف سیاسی جدید در ایران است/ همه نیرو‌های سیاسی در شرایط جدید سردرگم هستند
تحلیلگر مسائل سیاسی در گفت و گو با دیدار مطرح کرد:

علیرضا خوشبخت: دولت پزشکیان ظهور یک ائتلاف سیاسی جدید در ایران است/ همه نیرو‌های سیاسی در شرایط جدید سردرگم هستند

معرفی کابینه مسعود پزشکیان و رای اعتماد مجلس به همه وزرای او در هفته‌های اخیر نظر افکار عمومی وتحلیگران مسائل سیاسی را به شدت جلب کرده است و بحث و گفتگو‌ها در مورد دولت پزشکیان و مسیر پیش روی...
پیاده روی اربعین را نباید تبدیل به مانور یک نظام حکومتی کرد/
در چهاردهمین گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه، استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

پیاده روی اربعین را نباید تبدیل به مانور یک نظام حکومتی کرد/"حسین" الگو است نه منجی

 در چهاردهمین برنامه دیدار اندیشه باجحت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی استاد دانشگاه و حوزه، محقق و قرآن پژوه درباره "جایگاه مناسک در دینداری و آسیب شناسی آن" گفت‌وگو کردیم.

این افراد بیشتر به کبد چرب مبتلا می‌شوند

یک مطالعه جدید نشان داد که خوردن فست فود با بیماری کبد چرب غیرالکلی مرتبط است؛ وضعیت بالقوه تهدید کننده جان که در آن چربی در کبد تجمع می‌یابد.

کد خبر: ۱۷۱۰۴۰
۱۱:۴۹ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۳

کبد چرب

دیدارنیوز: مطالعات نشان می‌دهد خطر آسیب کبدی برای افراد مبتلا به چاقی یا دیابت بیشتر است.

محققان کشف کردند افراد مبتلا به چاقی یا دیابت که ۲۰ درصد یا بیشتر از کالری روزانه خود را از طریق مصرف فست فود دریافت می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر فست فود خورده یا اصلاً فست فود مصرف نمی‌کنند، سطح چربی کبدشان به شدت افزایش می‌یابد؛ و زمانی که یک پنجم یا بیشتر از رژیم غذایی آن‌ها فست فود باشد، افزایش متوسطی در چربی کبد دارند.

«آنی کارداشیان»، متخصص کبد از مؤسسه پزشکی کِک و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «کبد‌های سالم حاوی مقدار کمی چربی، معمولاً کمتر از ۵ درصد هستند و حتی افزایش متوسط چربی می‌تواند منجر به بیماری کبد چرب غیرالکلی شود. افزایش شدید چربی کبد در افراد مبتلا به چاقی یا دیابت به ویژه قابل توجه است و احتمالاً به دلیل این واقعیت است که این شرایط باعث ایجاد حساسیت بیشتر برای تجمع چربی در کبد می‌شود.»

این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که مصرف مقدار نسبتاً متوسطی از فست فود‌ها که کربوهیدرات و چربی بالایی دارند، می‌تواند به کبد آسیب برساند.

کارداشیان می‌گوید: «اگر مردم یک وعده غذایی در روز در یک رستوران فست فود بخورند، ممکن است فکر کنند که ضرری ندارند. اما اگر آن یک وعده غذایی حداقل برابر با یک پنجم کالری روزانه شأن باشد، کبد خود را در معرض خطر قرار می‌دهند.»

بیماری کبد چرب غیرالکلی که به عنوان استئاتوز کبد نیز شناخته می‌شود، می‌تواند منجر به سیروز یا زخم کبد شود که می‌تواند باعث سرطان یا نارسایی کبد شود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی