تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بازداشت پاول دورف در پاریس/ حمایت ماسک از موسس تلگرام

پاول دورف، بنیانگذار تلگرام شامگاه شنبه در فرودگاه لوبورژه در حومه پاریس از سوی پلیس بازداشت شد. در این میان ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان و مالک شبکه ایکس (توییتر سابق) از موسس تلگرام حمایت کرده است.

کد خبر: ۱۷۰۹۶۸
۰۸:۴۰ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۳

بازداشت پاول دورف در پاریس/ حمایت ماسک از موسس تلگرام

دیدارنیوز: کانال تلویزیونی TF ۱ فرانسه از بازداشت پاول دورف، بنیانگذار و مدیر عامل «تلگرام» در فرودگاه «لوبورژه» در حومه پاریس خبر داد. مقامات قضایی فرانسه پیشتر برای او قرار بازداشت صادر کرده بودند.

به نقل از مهر، پایگاه خبری روسیا الیوم بامداد یکشنبه در خبری فوری به نقل از کانال تلویزیونی TF۱ فرانسه گزارش داد که پاول دورف، بنیانگذار تلگرام شامگاه شنبه در فرودگاه لوبورژه در حومه پاریس از سوی پلیس بازداشت شد.

به گزارش شبکه پربیننده فرانسوی، پاول دورف، بنیانگذار تلگرام از جمهوری آذربایجان به فرانسه سفر کرده بود که در فرودگاه بورژ هنگام پیاده شدن از هواپیمای شخصی‌اش بازداشت شد.

گزارش‌ها حاکیست که دستگاه امنیتی فرانسه پس از صدور قرار بازداشت پاول دوروف از سوی مقامات قضائی این کشور هنگام پیاده شدن از هواپیمای شخصی‌اش بازداشت کردند.

گفته می‌شود حکم بازداشت دورف به دلیل همکاری نکردن او با نیرو‌های امنیتی فرانسه صادر شده است که وی را در قاچاق مواد مخدر و جرایم سنگین دیگر شریک می‌کند.

شبکه TF۱ اضافه کرد که انتشار پیام‌های رمزگذاری در «تلگرام» از علل اصلی شکایت مقامات اتحادیه اروپا به شمار می‌رود.

تاکر کارلسون مجری معروف و خبرنگار سابق فاکس‌نیوز در همین رابطه نوشت: این پوتین نبود که دورف را به خاطر اجازه دادن به مردم برای اعمال آزادی بیان دستگیر کرد؛ این یک کشور غربی، متحد دولت بایدن و یکی از اعضای ناتو بود که او را بازداشت کرد.

احتمال حبس ۲۰ ساله و حمایت ایلان ماسک از دورف

به نقل از گجت‌نیوز، هرچند که این اتهامات و موارد هنوز قطعی نشده‌اند، اما برخی از خبرگزاری‌ها، مواردی مثل پولشویی، حمایت از تروریسم، قاچاق مواد مخدر، انتشار محتوای پدوفیلی در بستر تلگرام را از مهم‌ترین دلایل دستگیر شدن و بازداشت پاول دورف در فرانسه عنوان کرده‌اند. همچنین ایلان ماسک با بازنشر یک توییت از احتمال بازداشت شدن پاول دورف به مدت ۲۰ سال خبر داد!

حمایت ایلان ماسک از پاول دورف

در همین حال، چهره‌های معروف جهان مانند ایلان ماسک و اندرو تیت به صورت مستقیم از پاول دورف حمایت کردند و نسبت به صدور حکم بازداشت او از سوی دولت فرانسه معترض شدند. ایلان ماسک با طعنه به قوانین اروپا گفت: تصور کنید که اکنون سال ۲۰۳۰ است و صرفا به علت لایک کردن یک تصویر خنده‌دار یا به اصطلاح میم، اعدام خواهید شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر