تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت می‌گوید این کارها اسراف و هزینه‌های غیرضروری است

برای وزیر جدید «تاج گل» و «پیام تبریک» نفرستید

محسن پاک‌نژاد، وزیر جدید نفت در دولت چهاردهم اعلام کرد که به‌منظور پیش‌گیری از اسراف و هزینه‌های غیرضروری، از ارسال پیام تبریک، تاج گل، درج آگهی تبریک و نیز موارد مشابه اکیدا اجتناب شود.

کد خبر: ۱۷۰۷۹۸
۱۹:۵۳ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳

برای وزیر جدید «تاج گل» و «پیام تبریک» نفرستید

دیدارنیوز: وزیر نفت به همه شرکت‌های اصلی، فرعی و واحد‌های تابع صنعت نفت دستور داد از ارسال پیام تبریک، تاج گل و درج آگهی تبریک پرهیز کنند.

در متن دستور محسن پاک‌نژاد وزیر نفت آمده است:

با سلام، ضمن سپاس و قدردانی از ابراز محبت همکاران عزیز و بزرگوار در ارسال پیام تبریک به مناسبت انتصاب اینجانب، موجب امتنان است به‌منظور پیش‌گیری از اسراف و هزینه‌های غیرضروری، از ارسال پیام تبریک، تاج گل، درج آگهی تبریک و نیز موارد مشابه اکیداً اجتناب شود.

محسن پاک‌نژاد امروز (چهارشنبه، ۳۱ مرداد) با کسب ۲۲۲ رأی موافق از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان وزیر نفت دولت چهاردهم انتخاب شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی