تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ غزه ادامه دارد

ادعای نتانیاهو؛ حماس «لج‌بازی» می‌کند

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که بابت جنایت و کشتار بی‌رحمانه در جنگ غزه تحت فشار است، مدعی شد که حماس در مذاکرات لج‌بازی می‌کند.

کد خبر: ۱۷۰۶۰۷
۲۰:۲۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳

ادعای نتانیاهو؛ حماس «لج‌بازی» می‌کند

دیدارنیوز: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که بابت کشتار و خشونت بی‌رحمانه در غزه تحت فشار است، مدعی شد که حماس در مذاکرات لج‌بازی می‌کند.

به نقل از دویچه‌وله، نخست‌وزیر اسرائیل در آستانه دور جدید مذاکرات برای توافق آتش‌بس در غزه، حماس را به لج‌بازی در مذاکرات متهم کرد و خواستار افزایش فشار بر این گروه شد.

بنیامین نتانیاهو روز یکشنبه در جلسه کابینه ادعا کرد: «حماس تا این لحظه حتی نماینده‌ای به مذاکرات در دوحه نفرستاده است؛ بنابراین فشار باید بر حماس و یحیی سنوار [جانشین اسماعیل هنیه در ریاست دفتر سیاسی حماس]وارد شود، نه بر دولت اسرائیل.»

او با اعلام اینکه تل‌آویو وارد مذاکرات بسیار پیچیده شده است، مدعی شد: «مواردی در مذاکرات هست که می‌توان در مورد آن‌ها انعطاف نشان داد و برخی موارد هم هستند که امکان امتیازی‌دهی وجود ندارد. ما به‌خوبی می‌دانیم چگونه بین این دو تفاوت قائل شویم.»

نتانیاهو گفت: «اصولی وجود دارد که برای امنیت کشور حیاتی است و باید به آن‌ها پایبند ماند».

دور جدید مذاکرات آتش‌بس هفته جاری در قاهره از سر گرفته خواهد شد.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين