تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
جنگ اوکراین به خاک روسیه کشیده شد

اوکراین با سلاح آمریکایی به خاک روسیه حمله کرد

شبکه خبری CNN آمریکا به نقل از مقامات این کشور گزارش داد که اوکراین در حمله خود به خاک روسیه که از منطقه کورسک آغاز شد، از تسلیحات و وسایل نقلیه آمریکایی استفاده کرده است.

کد خبر: ۱۷۰۵۴۲
۲۰:۰۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

اوکراین

دیدارنیوز: مقامات آمریکایی اذعان دارند اوکراین در حملات خود به عمق خاک روسیه از ادوات و تسلیحات اهدایی آمریکا استفاده کرده، اما مدعی هستند کی‌یف با این کار تعهدات خود در قبال این تسلیحات را نقض نکرده است.

رسانه آمریکایی به نقل از مقامات این کشور گزارش داد اوکراین در حمله خود به خاک روسیه که از منطقه کورسک آغاز شد، از تسلیحات و وسایل نقلیه آمریکایی استفاده کرده است. در تصاویری که در روز سه‌شنبه توسط خبرگزاری رویترز منتشر شد، خودرو‌های هاموی ساخت آمریکا مشاهده می‌شود که نیرو‌های اوکراینی سوار بر آن‌ها وارد خاک روسیه شده‌اند.

به گزارش سی‌ان‌ان، ایالات متحده با دقت نحوه استفاده اوکراین از تسلیحات اهدایی آمریکا را در حمله به خاک روسیه تحت‌نظر دارد تا مطمئن شود کی‌یف به محدودیت‌های کاخ سفید در استفاده از تسلیحات آمریکایی پایبند مانده است.

همچنین به گفته مقامات آمریکایی، اوکراین در این عملیات از سامانه‌های پرتاب موشک «هایمارس» استفاده کرده است، اما مقامات مدعی هستند که این موشک‌انداز‌ها به خاک روسیه منتقل نشده‌اند، بلکه با بهره‌گیری از برد بالای موشک‌های هدایت‌پذیر، از داخل خاک اوکراین علیه اهدافی در عمق خاک روسیه استفاده شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه نیز در روز پنج‌شنبه ویدیویی منتشر کرد که نشان می‌دهد یک خودروی موشک‌انداز هایمارس در منطقه‌ای جنگلی در فاصله کمتر از پنج مایل با مرز روسیه و اوکراین، به مواضع روسیه شلیک می‌کرد. بااین‌حال، مقامات آمریکایی گفتند که محدودیت‌هایی که واشنگتن بر استفاده از موشک‌های دوربرد «اتکمز» وضع کرده بود، تغییر نکرده است.

سی‌ان‌ان همچنین با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی و روس، گزارش داد خودرو‌های زرهی و جنگی ایالات متحده مانند خودروی «استرایکر» و «کوگر» در این عملیات به کار گرفته شده‌اند. پیش‌تر نیرو‌های روسیه تصاویری از انهدام این خودرو‌های ساخت آمریکا منتشر کرده بودند.

ایالات متحده مدعی است که گرچه اوکراین از ادوات و سلاح‌های آمریکایی در حمله به خاک روسیه استفاده کرده است، اما این اقدام به معنای نقض محدودیت‌هایی که آمریکا بر استفاده از این تسلیحات علیه روسیه وضع کرده نیست و کی‌یف جزئیات تعهدات خود را رعایت کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر