تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ساعت کار ادارات و بانک‌های مرکزی تغییر کرد

مجتبی آل‌یاسین، معاون استاندار مرکزی از تغییر ساعت پایان کار ادارات و بانک‌های استان مرکزی تا پایان هفته خبر داد.

کد خبر: ۱۷۰۵۲۴
۱۷:۳۷ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

ساعت کار ادارات و بانک‌های مرکزی تغییر کرد

دیدارنیوز _ استان مرکزی: سیدمجتبی آل‌یاسین ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره تصمیمات اتخاذشده درباره کاهش ساعت کار ادارات و بانک‌های استان مرکزی اظهار کرد: با توجه به لزوم مدیریت مصرف برق در کشور و به تبع آن در سطح استان مرکزی، ساعت پایان کار تمامی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و بیمه‌های استان به غیر از دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند از روز یکشنبه بیست و هشتم مرداد تا پنج‌شنبه یکم شهریور، ساعت ۱۱ خواهد بود.

وی افزود: فعالیت کارکنان شاغل در بانک‌ها و بیمه‌های استان بعد از ساعت یازده با نظر شورای هماهنگی ذی‌ربط خواهد بود، همچنین پایگاه‌های انتقال خون و نیز مراکز اهدای خون در سطح استان مشمول کاهش ساعت نبوده و مطابق برنامه عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار مرکزی بیان کرد: فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان اعم از دولتی و غیردولتی و کارکنان شاغل در مراکز درمانی و بهداشتی استان با تشخیص مدیر واحد ذی‌ربط خواهد بود.

آل‌یاسین خاطرنشان کرد: ضروری است دستگاه‌های اجرایی استان در به حداقل رساندن مصرف انرژی در ساعات کار اداری و همچنین اطمینان از خاموشی سامانه روشنایی و رایانه‌ها و... در پایان وقت و سامانه‌های برودتی یک ساعت قبل از پایان وقت اداری، اقدام لازم را اجرایی کنند؛ بنابراین انتظار داریم تا عموم مشترکین برق، همراهی لازم را به‌منظور مدیریت مصرف انرژی به‌ویژه در ساعات پیک مصرف داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر