تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۰ مرداد) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.

کد خبر: ۱۶۹۵۹۴
۱۰:۰۸ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳

هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

دیدارنیوز: آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۲۹ بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۳۶ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است.

گروه حساس شامل افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان هستند و توصیه می‌شود که امروز فعالیت‌های طولانی و سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

در حال حاضر ایستگاه‌های اقدسیه در منطقه یک با شاخص ۸۶، پونک در منطقه پنج با شاخص ۸۶ و میدان امام خمینی در منطقه ۱۲ با شاخص ۸۲ کیفیت هوای قابل قبول را نشان می‌دهند.

ایستگاه‌های پیروزی در منطقه ۱۳ عدد ۱۳۱، ستاد بحران در منطقه هفت عدد ۱۲۰، شهرری در منطقه ۲۰ عدد ۱۴۲، شهرداری منطقه ۴ عدد ۱۴۸، شهرداری منطقه ۱۱ عدد ۱۴۹، شهرداری منطقه ۲۱ عدد ۱۴۳، شهرداری منطقه ۲۲ عدد ۱۲۲، گلبرگ در منطقه ۸ عدد ۱۰۸، مسعودیه در منطقه ۱۵ عدد ۱۳۳، پارک رازی در منطقه ۱۱ عدد ۱۲۸، پاسداران در منطقه ۳ عدد ۱۳۳، دانشگاه شهید بهشتی در منطقه یک عدد ۱۱۸ و دانشگاه علم و صنعت در منطقه ۴ عدد ۱۲۸ هوای ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهند.

ایستگاه‌های شریف در منطقه ۲ شاخص ۱۵۲، شهرداری منطقه ۱۹ شاخص ۱۷۰، میدان فتح در منطقه ۹ عدد ۱۶۸، پارک سلامت در منطقه ۱۷ عدد ۱۶۱، پارک شکوفه در منطقه ۱۴ عدد ۱۶۱، ژئوفیزیک در منطقه ۶ عدد ۱۵۷، شهرداری منطقه ۱۵ شاخص ۱۵۱ و شهرک چشمه در منطقه ۲۲ عدد ۱۵۴ را به ثبت رسانده‌اند و وضعیت در این ایستگاه‌ها قرمز و کیفیت هوا ناسالم است.

از ابتدای سال جاری تاکنون میانگین کیفیت هوای تهران پنج روز پاک، ۹۷ روز قابل قبول، ۲۹ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و دو روز ناسالم بوده است.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به شش دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر