تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ایهود باراک می‌گوید ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها نخست وزیر فعلی را مقصر می‌دانند

نتانیاهو، مسئول عملیات ۷ اکتبر است

پس از گذشت چند ماه از عملیات ۷ اکتبر، ایهود باراک نخست وزیر اسبق اسرائیل اعلام کرد که ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها، بنیامین نتانیاهو را مسئول عملیات ۷ اکتبر حماس می‌دانند.

کد خبر: ۱۶۹۲۵۰
۲۰:۱۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳

نتانیاهو، مسئول عملیات ۷ اکتبر است

دیدارنیوز: ایهود باراک نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها، نتانیاهو را مسئول عملیات ۷ اکتبر حماس می‌دانند.

باراک امروز چهارشنبه در گفتگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان تاکید کرد که از هر ۵ اسرائیلی، ۴ نفر بنیامین نتانیاهو را مسئول عملیات ۷ اکتبر می‌دانند.

باراک در مورد بحران در روابط رژیم صهیونیستی و آمریکا بیان کرد که مشکل در روابط با واشنگتن جو بایدن و دولت دموکرات نیست بلکه خود نتانیاهو است.

وی همچنین گفت که باور صحبت‌های نتانیاهو در کنگره اشتباه است و آمریکایی‌ها ابزار لازم را برای درک اینکه وی آن‌ها را گمراه می‌کند، ندارند.

نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه قرار است برای جلب حمایت بیشتر ایالات متحده در جنگ غزه، در کنگره آمریکا سخنرانی کند.

این در حالی است که شمار زیادی از سیاستمدار‌های آمریکایی به ویژه از حزب دموکرات جلسه سخنرانی وی در کنگره را تحریم کردند.

علاوه بر صدا‌های انتقادی فراوان جامعه جهانی و آمریکایی‌ها از جنایت‌های دولت رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها در غزه و همچنین کرانه باختری، در داخل سرزمین‌های اشغالی نیز بسیاری از جمله باراک خواهان پایان یافتن جنگ غزه هستند.

با گذشت نزدیک به ۱۰ ماه از جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها، وزارت بهداشت غزه در آخرین آمار خود از شهادت بیش از ۳۹ هزار فلسطینی در این مدت خبر داده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها