تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ تسنیم: فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ مذاکرات ادامه خواهد داشت
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ تسنیم: فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ مذاکرات ادامه خواهد داشت

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
پوتین قرارداد‌های خلع سلاح و ساختار صلح مشترک اروپایی را نقض کرده است

دفاع بربوک از استقرار موشک‌های آمریکا در آلمان/ روسیه بزرگ‌ترین تهدید امنیتی است

آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان، با رد انتقاد‌ها از استقرار موشک‌های میان‌برد آمریکایی در خاک آلمان از این تصمیم دفاع کرد.

کد خبر: ۱۶۹۰۴۵
۱۴:۰۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۳

دفاع بربوک از استقرار موشک‌های آمریکا در آلمان

دیدارنیوز: آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان، با رد انتقاد‌ها نسبت به استقرار موشک‌های میان‌برد آمریکایی در آلمان ضمن دفاع از این تصمیم، روسیه تحت رهبری پوتین را "بزرگ‌ترین تهدید امنیتی برای آلمان و صلح در اروپا" توصیف کرد.

به نقل از دویچه‌وله، بربوک با اشاره به این که کرملین با "خونسردی و بی‌رحمی کامل" از هراس و اضطراب اروپایی‌ها برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کند، روسیه تحت رهبری پوتین را "بزرگ‌ترین تهدید امنیتی" برای آلمان و "صلح در اروپا" توصیف کرد.

وزیر امور خارجه آلمان با بیان این اظهارات در گفتگو با روزنامه‌های گروه رسانه‌ای فونکه آلمان با اشاره این که "پوتین می‌خواهد اروپا را بترساند و در جوامع اروپایی تفرقه بیاندازد"، افزود که "پوتین سال‌ها پیش قرارداد‌های خلع سلاح و ساختار صلح مشترک اروپایی را نقض کرده است. "

بربوک با اشاره به این که آلمان خواهان رابطه‌ای متفاوت با روسیه است، گفت: «اما رئیس‌جمهوری روسیه، ولادیمیر پوتین، همواره به توسعه زرادخانه‌ای پرداخته که آزادی در اروپا را تهدید می‌کند و سال‌ها پیش قرارداد‌های خلع سلاح را نقض کرده است.»

وزیر امور خارجه آلمان همچنین با تاکید بر این که آلمان باید از خود و شرکای حوزه بالتیک خود محافظت کند گفت که این کار حتی در صورت لزوم باید "با تقویت بازدارندگی و تسلیحات اضافی" انجام شود. بربوک در ادامه هر تصمیمی به جز این را "نه تنها غیرمسئولانه بلکه ساده‌لوحانه" توصیف کرد.

هشدار در خصوص افزایش تنش‌ها

در همین حال رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان، رولف موتسنیش که پیش از این از استقرار موشک‌های جدید آمریکایی در آلمان ابراز نگرانی کرده بود در گفتگو با گروه رسانه‌ای فونکه گفت: «ما باید توانایی دفاعی خود را در برابر تجاوز روسیه به اوکراین بهبود بخشیم، اما نباید خطرات این استقرار [موشکی]را نادیده بگیریم.»

موتسنیش در ادامه افزود: «این موشک‌ها زمان هشدار بسیار کوتاهی دارند و قابلیت‌های تکنولوژیکی جدیدی را ارائه می‌دهند و از این رو خطر افزایش ناخواسته تنش نظامی قابل توجه و جدی است.»

به گفته او ناتو حتی بدون داشتن این سیستم‌های جدید نیز دارای توان بازدارندگی گسترده در سطوح و مراحل مختلف است.

رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان در ادامه با ابراز تردید درباره درست بودن این تصمیم گفت: «من هم نمی‌فهمم چرا فقط آلمان باید چنین سیستم‌هایی را مستقر کند. من تاکنون از تقسیم وظایف [بین اعضای ناتو]برداشت دیگری داشته‌ام.»

زبان تهدیدآمیز روسیه در برابر تصمیم جدید آلمان

در همین حال، روسیه در قبال استقرار موشک‌های جدید آمریکا در خاک آلمان که می‌توانند خاک این کشور را هدف قرار دهند، واکنشی تند نشان داده و اعلام کرده است موشک‌های اتمی‌اش را به حالت آماده‌باش در می‌آورد.

تصمیم جدید آلمان به اوایل ماه جاری میلادی باز می‌گردد که در جریان آن، آمریکا و آلمان دربیانیه‌ای مشترک در حاشیه اجلاس ناتو در واشنگتن اعلام کردند که از سال ۲۰۲۶ و به منظور مقابله با تهدید‌های روسیه، سلاح‌های دوربرد جدید آمریکایی شامل موشک‌های تاماهاوک، موشک‌های ضد هوایی SM-۶ و سلاح‌های مافوق صوت در حال توسعه در آلمان مستقر خواهند شد.

این موشک‌ها قادر به راهیابی به داخل خاک روسیه هستند و تا ۲۵۰۰ کیلومتر برد دارند، همچنین از نظر فنی می‌توانند کلاهک اتمی حمل کنند.

در آن زمان بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان در گفتگو با "دویچلندفونک" تاکید کرده بود که این تسلیحات "به صورت چرخشی" و "موقت" در این کشور مستقر خواهند شد.

تا کنون دکترین اتمی روسیه بر این مبنا بوده که تنها در واکنش به یک حمله اتمی یا تهدید موجودیت روسیه از سلاح اتمی استفاده شود.

با این حال سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، پیش از این با تکرار تهدیدات ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه ضمن تهدید ضمنی آمریکا و متحدانش از ایالات متحده آمریکا خواسته بود که به بحث‌های جاری در خصوص تغییر احتمالی دکترین هسته‌ای مسکو بر اساس شرایط تغییر یافته در روابط بین‌الملل توجه کند.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها