تیتر امروز

رنجبریان: ولایت فقیه از قطعیات مذهب و از واضحات فقه است/ اکبرنژاد: در عصر غیبت حق تشکیل حکومت با برند دینی وجود ندارد
در مناظره رنجبریان و اکبرنژاد مطرح شد(قسمت اول)

رنجبریان: ولایت فقیه از قطعیات مذهب و از واضحات فقه است/ اکبرنژاد: در عصر غیبت حق تشکیل حکومت با برند دینی وجود ندارد

 "حکومت دینی و دلایل آن با نگاهی به نتایج عینی امروز "موضوع مناظره‌ای با حضور مهدی رنجبریان و محمد تقی اکبرنژاد به میزبانی دیدار اندیشه است.
آیا ایران به اسرائیل پاسخ خواهد داد؟/ خانه نشینی پنجاه‌ هزار پرستار/ نرخ ارز ۲۰ برابر افزایش یافته، دستمزد‌ها ۵ برابر!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا ایران به اسرائیل پاسخ خواهد داد؟/ خانه نشینی پنجاه‌ هزار پرستار/ نرخ ارز ۲۰ برابر افزایش یافته، دستمزد‌ها ۵ برابر!

این چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سعید آجرلو: از گران شدن بنزین می‌ترسم/ پزشکیان نباید مثل روحانی شود/پاشنه آشیل وفاق، ادغام جناح‌های سیاسی است/ فیلترینگ کار نکرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک فعال سیاسی اصولگرا

سعید آجرلو: از گران شدن بنزین می‌ترسم/ پزشکیان نباید مثل روحانی شود/پاشنه آشیل وفاق، ادغام جناح‌های سیاسی است/ فیلترینگ کار نکرد

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه های خود با موضوع "وفاق ملی و سرمایه های اجتماعی" به سراغ سعید آجرلو، فعال سیاسی اصولگرا رفت. او معتقد است:پاشنه آشیل وفاق ادغام جناح‌های سیاسی است.
ساره امیری کیست؟

زن بلوچ و ایرانی‌تبار وزیر آموزش و پرورش امارات شد

ساره امیری، بانوی ایرانی‌الاصل به عنوان وزیر آموزش و پرورش امارات متحده عربی منصوب شد. او پیشتر رئیس آژانس فضایی و شورای دانشمندان این کشور بوده است.

کد خبر: ۱۶۸۷۳۲
۱۷:۲۴ - ۲۵ تير ۱۴۰۳

زن بلوچ و ایرانی‌تبار وزیر آموزش و پرورش امارات شد

دیدارنیوز: ساره امیری، بانوی ایرانی‌الاصل به عنوان وزیر آموزش و پرورش امارات متحده عربی منصوب شد. شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی این خبر را در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد.

ساره امیری، بانوی ایرانی‌الاصل به عنوان وزیر آموزش و پرورش امارات متحده عربی منصوب شد. خانم امیری پیشتر رئیس آژانس فضایی و شورای دانشمندان این کشور بوده است.

پس از پرتاب موفقیت‌آمیز کاوشگر امارات به مریخ در سال ۱۳۹۹، بسیاری از ایرانی‌ها به ویژه در شبکه‌های اجتماعی، دربارۀ مدیر این پروژه بزرگ یعنی «ساره امیری» سخن گفتند.

خانواده خانم امیری، اهل سیستان و بلوچستان بودند که پس از انقلاب ۵۷ از ایران به امارات مهاجرت کردند.

نقش‌ها و دستاورد‌های ساره امیری

ساره امیری به عنوان معاون پروژه مریخ امارات (Hope Mars Mission) و رئیس شورای علوم پیشرفته امارات متحده عربی خدمت می‌کند. این پروژه با هدف ارسال یک کاوشگر به مدار مریخ و مطالعه جو این سیاره طراحی شده است. این کاوشگر در سال ۲۰۲۰ با موفقیت پرتاب شد و در سال ۲۰۲۱ به مدار مریخ رسید، که این یک دستاورد بزرگ برای برنامه فضایی امارات محسوب می‌شود.

در سال ۲۰۱۷، ساره امیری به عنوان وزیر دولت برای علوم پیشرفته منصوب شد. این نقش او را مسئول پیشبرد و توسعه علوم و فناوری در کشور قرار می‌دهد. هدف این وزارتخانه ترویج تحقیقات علمی و نوآوری‌های تکنولوژیک در امارات متحده عربی است.

او به عنوان رئیس شورای امارات برای دانشمندان جوان، نقش مهمی در ترویج و حمایت از دانشمندان جوان و محققان آینده‌دار در کشور ایفا می‌کند. این شورا به هدف تشویق جوانان به سمت رشته‌های علمی و پژوهشی تشکیل شده است.

ساره امیری به خاطر تلاش‌ها و دستاوردهایش در زمینه علوم و فناوری، جوایز و افتخارات متعددی دریافت کرده است. از جمله، او در سال ۲۰۱۵ به عنوان یکی از ۱۰۰ زن تاثیرگذار جهان توسط بی‌بی‌سی انتخاب شد.

در ۲۸ مارس ۲۰۲۳، ساره امیری جایزه TIME ۱۰۰ Impact خود را در موزه آینده در دبی دریافت کرد. او گفت که با «اطمینان از اینکه تنوع به یک هنجار تبدیل می‌شود» و «اعتراف به اینکه تفاوت‌های ما نوآوری بزرگی ایجاد می‌کند»، مردم می‌توانند «خلاقیت درون همه ما را مهار کنند و تأثیر واقعی را برانگیزند».

سخنرانی ساره امیری درباره پروژه مریخ

برای من افتخار بزرگی است که امروز در اینجا با شما صحبت می‌کنم و درباره‌ی دستاورد‌های بزرگ کشورمان در زمینه علم و فناوری صحبت کنم. امارات متحده عربی با هدف دستیابی به برتری علمی و فناوری، گام‌های بلندی در زمینه‌ی فضایی برداشته است.

ما در سال‌های اخیر توانسته‌ایم با پروژه‌ی “امید” به سوی مریخ، نمادی از توانایی و عزم ملی خود را به جهانیان نشان دهیم. این پروژه نه تنها یک مأموریت علمی است، بلکه نمادی از امید و آینده‌نگری برای نسل‌های آینده‌ی ما است.

همکاری‌های بین‌المللی و تلاش‌های مشترک با دانشمندان و مهندسان از سراسر جهان، نشان‌دهنده‌ی اهمیت تبادل دانش و تجربیات در عصر جهانی‌شده‌ی ما است. ما بر این باوریم که علم و فناوری می‌توانند پل‌هایی برای ارتباط میان ملت‌ها بسازند و راه‌حل‌هایی برای چالش‌های جهانی فراهم کنند.

به عنوان یک کشور جوان، ما متعهد هستیم که در خط مقدم نوآوری و پژوهش باشیم و نسل جوان خود را به سمت مسیر‌های علمی و فناوری هدایت کنیم. ما باید به آن‌ها نشان دهیم که با تلاش، پشتکار و دانش، می‌توانند آینده‌ای روشن‌تر برای خود و کشورشان بسازند.

در پایان، از همه‌ی شما تشکر می‌کنم که با تلاش‌ها و حمایت‌های خود، به تحقق این رؤیا کمک می‌کنید. ما به راه خود ادامه خواهیم داد و با همکاری و همبستگی، به دستاورد‌های بیشتری دست خواهیم یافت.

ساره امیری با کار‌ها و دستاورد‌های خود، نه تنها به ارتقاء جایگاه علمی امارات متحده عربی کمک کرده، بلکه الهام‌بخش بسیاری از زنان و جوانان در منطقه و جهان شده است. او نمادی از پیشرفت و توانمندی در عرصه‌های علمی و فناوری محسوب می‌شود.

منبع: ترجمه ۶۰

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی