تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
بعد از مقاله پزشکیان درباره روابط با پکن مطرح شد

تمجید چین از دیدگاه رئیس‌جمهور منتخب ایران

«لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به مقاله مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران با عنوان «پیام من به جهان رسید» که در آن نگاه و رویکرد خود را به روابط با کشور‌های منطقه، آفریقا، چین، روسیه، اروپا و آمریکا تشریح کرده بود، گفت: چین از پیام مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران درباره روابط این کشور با چین تمجید می‌کند.

کد خبر: ۱۶۸۷۲۹
۱۶:۵۹ - ۲۵ تير ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به دیدگاهی که رئیس‌جمهور منتخب ایران در مقاله‌ای درباره روابط با چین بیان کرده بود، از آن تمجید کرده و بر اهمیت روابط دوستانه و شراکت راهبردی ۲ کشور تاکید کرد.

«لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به مقاله رئیس‌جمهور منتخب ایران با عنوان «پیام من به جهان رسید» که در آن نگاه و رویکرد خود را به روابط با کشور‌های منطقه، آفریقا، چین، روسیه، اروپا و آمریکا تشریح کرده بود، گفت: چین از پیام مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران درباره روابط این کشور با چین تمجید می‌کند.

«مسعود پزشکیان» رئیس جمهور منتخب ایران در بخشی از این مقاله درباره روابط با چین آورده است: نقشهٔ راه ۲۵ ساله ایران و چین یک گام مهم در جهت ایجاد یک «شراکت جامع راهبردی» سودمند برای هر ۲ کشور بود و ما تمایل داریم در آستانه ورود به نظم جدید جهانی، همکاری‌های گسترده‌تری در این مسیر با پکن برقرار سازیم.

او همچنین مطرح کرد: در سال ۲۰۲۳، دولت چین نقش مهمی در تسهیل عادی‌سازی روابط ما با عربستان سعودی ایفا کرد و از این طریق دیدگاه سازنده و رویکرد آینده‌نگرانه خود را در امور بین‌المللی به نمایش گذاشت.

در این خصوص سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری امروز خود که مشروح آن در وبگاه این وزارتخانه منتشر شده، درباره این مقاله بیان کرد: پیشینه تعاملات دوستانه میان کشور‌های ما به چندین قرن می‌رسد. در ۵۰ سال گذشته که کشور‌های ما روابط دیپلماتیک برقرار کرده‌اند، روابط دوجانبه رشد پایدار و خوبی داشته است. چین و ایران در مواجهه با چشم‌انداز پیچیده بین‌المللی و منطقه‌ای از یکدیگر حمایت کرده، کنار هم ایستاده، اعتماد راهبردی دوجانبه را بالا برده، تعاملات و همکاری‌ها را در بسیاری از حوزه‌ها توسعه داده و ارتباط و هماهنگی خوب درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را حفظ کرده‌اند که به نفع ۲ کشور بوده و به صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی کمک کرده است.

او افزود: چین ارزش زیادی برای روابط با ایران قائل بوده و آماده همکاری با دولت جدید ایران برای توسعه پایدار شراکت جامع راهبردی چین-ایران است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی