تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
تحلیلگران در آستانه انتخابات آمریکا می‌گویند

سوءقصد به ترامپ می‌تواند رای‌دهندگان مردد را تحریک کند

درپی ترور ناموفق دونالد ترامپ در آمریکا، برخی کارشناسان می‌گویند که نامزد جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، می‌تواند رأی‌دهندگان مردد را تحریک کند تا رای خود را به نفع وی به صندوق بیندازند.

کد خبر: ۱۶۸۷۲۰
۱۲:۱۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۳

سوءقصد به ترامپ می‌تواند رای‌دهندگان مردد را تحریک کند

دیدارنیوز: کارشناسان به «یورونیوز» گفته‌اند که سوءقصد به دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، می‌تواند رأی‌دهندگان مردد را تحریک کند تا رای خود را به نفع وی به صندوق بیندازند.

جکسون جینز، کارشناس سیاست‌های آمریکا-اروپا و عضو ارشد اندیشکده «صندوق مارشال آلمان»،گفت که این سوءقصد حمایت رای‌دهندگان جمهوری‌خواه از ترامپ را افزایش می‌دهد وی تأثیری بر دموکرات‌ها نمی‌گذارد. به گفته وی، اتفاقی که افتاد، اما می‌تواند روی کسانی که هنوز تصمیم‌شان را نگرفته‌اند تاثیر بگذارد.

ترامپ پس از اصابت گلوله به گوشش در جریان یک تجمع انتخاباتی روز شنبه در پنسیلوانیا دچار جراحت خفیف شد. در این حمله یک شرکت‌کننده کشته و دو نفر زخمی شدند. عوامل سرویس مخفی آمریکا ضارب ۲۰ ساله، توماس کروکس، را اندکی پس از شلیک به ترامپ کشتند. سیاستمداران آمریکایی از هر دو حزب و رهبران بین‌المللی دارای رویکرد‌های مختلف سیاسی این حمله را محکوم کردند.

ترامپ بعدا در شبکه اجتماعی «سوشال تروث» خود نوشت که حالش خوب است، و گفت اکنون بیش از هر زمان دیگری برای آمریکا مهم است که متحد باشد. او اضافه کرد که این هفته از ویسکانسین با «ملت بزرگ آمریکا» سخن خواهد گفت.

به گفته یورونیوز، با وجودی که ترامپ از این سوءقصد جان سالم به در برد، جینز نگران است که اگر اوضاع به همین ترتیب پیش برود، چنین واقعه‌ای می‌تواند در آینده تکرار شود. این کارشناس وضعیت کنونی آمریکا را به تلاطم دهه ۱۹۶۰ تشبیه کرد که با ترور رهبران سیاسی و اجتماعی برجسته آمریکا همراه بود.

به‌رغم اینکه جو بایدن، رئیس‌جمهوری دموکرات آمریکا و رقیب ترامپ در انتخابات پیش رو، بلافاصله سوءقصد به ترامپ را محکوم و آن را «بیمارگونه» توصیف کرد و گفت «چنین خشونت‌هایی نباید هیچ جایی در آمریکا داشته باشد»، بسیاری از جمهوری‌خواهان سوءقصد را به گردن بایدن و متحدانش انداختند و ادعا کردند حملات مداوم آن‌ها به ترامپ به عنوان «تهدیدی علیه دموکراسی» فضایی مسموم علیه رئیس‌جمهوری پیشین ایجاد کرده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی