تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.

سوقصد به جان ترامپ؛ جمهوری‌خواهان، بایدن را متهم کردند

بعد از ترور ناموفق دونالد ترامپ در پنسیلوانیا، جمهوری‌خواهان، جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا را بابت سوءقصد به ترامپ متهم کردند.

کد خبر: ۱۶۸۶۵۰
۰۸:۳۵ - ۲۴ تير ۱۴۰۳

ترور ترامپ؛ جمهوری‌خواهان، بایدن را متهم کردند

دیدارنیوز: مقام‌های جمهوری‌خواه آمریکا بایدن را بابت سوءقصد به ترامپ در جریان تجمع انتخاباتی در پنسیلوانیا مقصر دانستند.

سناتور «جی. دی ونس» از اوهایو در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) به صورت مستقیم جو بایدن و کارزار انتخاباتی او را هدف قرار داد و آن‌ها را به تحریک خشونت که به این تیراندازی منجر شد، متهم کرد.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، این سناتور جمهوری خواه نوشت: «اساس کمپین بایدن این است که دونالد ترامپ یک فاشیست مستبد است که باید به هر قیمتی جلوی او گرفته شود و این روایت باعث شد تا این ترور نافرجام رخ دهد.»

«مایک کالینز» جمهوری خواه نیز با اشاره به بیانیه قبلی بایدن درباره اینکه «زمان آن رسیده که ترامپ را در سیبل قرار دهیم» رئیس جمهور کنونی آمریکا را بابت دستور ترور ترامپ متهم کرد.

وی همچنین لایحه سلب حمایت از سرویس مخفی ترامپ را نشانه‌ای از مسئولیت بایدن در این حادثه دانست.

«استیو اسکالیز»، رهبر اکثریت جمهوریخواه مجلس نمایندگان با تکرار اتهامات همتایان خود، همچنین خاطرنشان کرد، روایتی که دموکرات‌ها علیه ترامپ مطرح می‌کنند، عاملی بود که به خشونتی که در جریان این تجمع شاهد بودیم کمک کرد.

اسکالیس همچنین افزود: «چندین هفته بود که رهبران دموکرات یکسری ادعا‌ها مطرح می‌کردند که بازگشت مجدد ترامپ به کاخ سفید به منزله پایان دموکراسی در آمریکاست. مشخص است که ما در گذشته هم یکسری دیوانگان چپ‌گرا را دیده بودیم که لفاظی‌های خشونت آمیز مطرح می‌کردند. این لفاظی‌ها باید متوقف شوند. این به منزله تلاش برای ترور بوده است.»

«استفن میلر»، مشاور ارشد ترامپ نیز حزب دموکرات را بابت این رویداد‌ها مقصر دانست و گفت: «پیام کلی کارزار انتخاباتی حزب دموکرات این دروغ شرورانه بود که ترامپ و جمهوری‌خواهان در تلاش برای پایان دادن به دموکراسی هستند. این دروغ بزرگ و مسموم و این انزجار و بدنامی وحشتناک باید متوقف شود.»

شایان ذکر است که تیراندازی در پنسیلوانیا اولین سوءقصد علیه یکی از روسای جمهور ایالات متحده از سال ۱۹۸۱ است؛ در آن سال رونالد ریگان رئیس جمهور وقت آمریکا هدف گلوله قرار گرفت و زخمی شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور