تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش پاسخ داد

چرا در برخی مدارس غیردولتی شیر رایگان توزیع نشد؟

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طرح توزیع شیر گاهی طعم شیر به مذاق تعدادی از دانش‌آموزان نیست مثلا در روستاها، شیر در دسترس و طبیعی‌تر است به همین دلیل مقداری از سهمیه در نظر گرفته شده عودت می‌خورد و این دلیلی از جهت توزیع نشدن شیر در مدارس غیردولتی نیست.

کد خبر: ۱۶۸۵۷۹
۱۰:۴۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۳

چرا در برخی مدارس غیردولتی شیر رایگان توزیع نشد؟

دیدارنیوز: رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نباید دوگانگی‌های کاذب خدمات بین مدارس دولتی و غیردولتی وجود داشته باشد، توضیحاتی در خصوص ارائه کرد.

احمد محمودزاده در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه سازمان مدارس غیردولتی تعهدی در تامین شیر مدارس ندارد، گفت: بین مدارس دولتی و غیردولتی تفاوتی در نظام تعلیم و تربیت کشور وجود ندارد، همه دانش‌آموزان، دانش‌آموزان آموزش و پرورش هستند و هر برنامه‌ای که در مدرسه دولتی انجام می‌شود، در مدارس غیردولتی نیز اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه نباید دوگانگی‌های کاذب خدمات بین مدارس دولتی و غیردولتی وجود داشته باشد افزود: همه دانش‌آموزان و همه مدارس تحت نظر آموزش و پرورش هستند و همه برنامه‌ها طبق سیاست‌های ابلاغی از جمله آزمون، درس و کتاب درسی در آن‌ها یکسان اجرا می‌شود.

چرا در برخی مدارس غیردولتی شیر رایگان توزیع نشد؟

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در مورد توزیع نشدن شیر در برخی مدارس غیردولتی گفت: در طرح توزیع شیر گاهی طعم شیر به مذاق تعدادی از دانش‌آموزان نیست مثلا در روستاها، شیر در دسترس و طبیعی‌تر است به همین دلیل مقداری از سهمیه در نظر گرفته شده عودت می‌خورد و این دلیلی از جهت توزیع نشدن شیر در مدارس غیردولتی نیست.

محمودزاده با بیان اینکه زمانی که بحث توزیع شیر در مدارس، در دولت مطرح شد، فرقی بین مدارس دولتی و غیردولتی بیان نشد گفت: مدارس غیردولتی یک ظرفیت کمک کننده به آموزش و پرورشند که باید از ظرفیت‌های آنان استفاده کرد.

وی با بیان اینکه بحث توزیع شیر از طریق مدیران استان‌ها و مدیران مناطق استان‌ها پیگیری می‌شود اظهارکرد: چندین جلسه در وزارت آموزش و پرورش برگزار شده و امسال نیز موضوع در برنامه وزارتخانه پیگیری می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی