تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سفارت جمهوری آذربایجان در تهران بازگشایی می‌شود

بعد از حمله مسلحانه به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران در روز ۷ بهمن ۱۴۰۱، قرار است سفارت جمهوری آذربایجان در پایتخت ایران ظرف ۱۵ تا ۲۰ روز آینده بازگشایی شود.

کد خبر: ۱۶۸۴۳۹
۱۸:۱۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۳

سفارت جمهوری آذربایجان در تهران بازگشایی می‌شود

دیدارنیوز: دستیار وزیر و مدیر کل اوراسیای وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه انتظار می‌رود بازگشایی سفارت جمهوری آذربایجان در تهران ظرف ۱۵ تا ۲۰ روز آینده رخ دهد، گفت که سفیر جدید ایران در باکو هنوز تعیین نشده است.

به نقل از ایلنا، جمهوری اسلامی ایران همواره خود را به نقش‌آفرینی موثر برای پایداری امنیت و ثبات در قفقاز متعهد می‌داند و در این مسیر بر توسعه روابط خود با کشور‌های منطقه یادشده تاکید دارد.

جمهوری آذربایجان یکی از کشور‌های مهم حوزه قفقاز، دارای اشتراکات فراوانی از جهات مختلف با ایران است؛ رابطه تهران و باکو در پی حادثه سفارت جمهوری آذربایجان با فرازونشیب‌هایی مواجه شد که با پیگیری و تلاش طرفین برای حل‌وفصل موضوع در حال رسیدن به نتیجه است.

در همین رابطه مجتبی دمیرچی‌لو، دستیار وزیر و مدیر کل اوراسیای وزارت امور خارجه از بازگشایی قریب‌الوقوع سفارت جمهوری آذربایجان در تهران خبر داد.

دمیرچی‌لو با اعلام اینکه سفارت جمهوری آذربایجان در ایران طی روز‌های آینده بازگشایی شده و سفیر این کشور فعالیت خود را آغاز می‌کند، اظهار کرد: انتظار داریم این اتفاق ظرف ۱۵ تا ۲۰ روز آینده رخ دهد.

مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه هنوز سفیر ایران در جمهوری آذربایجان تعیین نشده است، بیان کرد: پروسه تعیین سفیر یک پروسه طولانی است، از این رو، ابتدا باید دولت مستقر و سپس سفیر تعیین شود.

وی با بیان اینکه اشتراکات بسیاری میان ایران و کشور‌های منطقه از منظر تاریخی، تمدنی، فرهنگی، مذهبی و قومی و منافع مشترک در حوزه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی وجود دارد، تصریح کرد: طبعا هر دولتی چه در ایران و چه در کشور‌های حوزه قفقاز سر کار بیاید، علاقه‌مند به توسعه روابط دوستانه است.

مقام وزارت امور خارجه، گفت: ما انتظار داریم که دولت چهاردهم نیز توجه خاصی به این منطقه داشته باشد و چشم‌انداز روشنی برای توسعه روابط متصور هستیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی