تیتر امروز

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
آسیب شناسی مناسک حسینی
دیدگاه محمد منصورنژاد، پژوهشگر دینی درباره مناسک حسینی

آسیب شناسی مناسک حسینی

محمد منصورنژاد، محقق و دین پژوه در یادداشتی تحلیلی، مناسک و عزاداری محرم را مورد آسیب‌شناسی قرار داده است.
توصیه‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز برای ماه محرم و صفر

توزیع «غذای نذری» فقط با کارت بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، در اطلاعیه‌ای توصیه‌های بهداشتی در توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر را اعلام کرد که بر این اساس، کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت باشند.

کد خبر: ۱۶۸۴۲۴
۱۳:۱۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۳

توزیع «غذای نذری» فقط با کارت بهداشت

دیدارنیوز: دانشگاه علوم پزشکی البرز در اطلاعیه‌ای توصیه‌های بهداشتی در توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر را اعلام کرد.

در اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی البرز بر رعایت نکات زیر در توزیع نذورات ماه محرم و صفر تأکید شده است:

کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت باشند.

رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت

هرگونه پخت وپز در مکان‌های دارای شرایط بهداشتی صورت پذیرد.

مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد. توصیه می‌شود از مواد غذایی بسته بندی شده دارای تأییدیه بهداشتی استفاده شود.

از فرآورده‌های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده دارای تأییدیه از سازمان دامپزشکی استفاده شود.

از ذبح و قربانی در معابر عمومی و پخش خونانه و سایر فضولات در محیط خودداری شود.

از نمک‌های ید دار بسته بندی شده دارای مجوز از وزارت بهداشت استفاده شود.

از روغن‌های خوراکی ترانس پایین و دارای مجوز از وزارت بهداشت استفاده شود.

از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (بیش از دو ساعت) خودداری گردد.

در صورت لزوم، مواد غذایی آماده و پخته شده باید در دمای زیر چهار درجه سانتیگراد یا بالای ۶۳ درجه سانتیگراد نگهداری شود. (مانند نگهداری روی شعله خیلی کم و یا نگهداری در گرمخانه ثابت یا سیار)

غذای بسته بندی شده در دمای محیط بیش از دو ساعت نگهدای نشود.

از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم خودداری شود.

از آب آشامیدنی شبکه‌های آبرسانی و یا آب‌های بطری شده استفاده گردد.

از ظروف یکبارمصرف مناسب و دارای مجوز از وزارت بهداشت استفاده شود.

تا حد امکان آب، شربت و یا شیر دارای بسته بندی و مجوز از وزارت بهداشت در بین دسته‌های عزاداری توزیع شود.

سرویس‌های بهداشتی به طور منظم شستشو و ضدعفونی شود. وجود مایع دستشویی الزامی است.

زباله‌های تولیدی به صورت مستمر جمع آوری و منتقل گردد. در ایستگاه‌های صلواتی حتماً سطل آشغال با گنجایش لازم و دارای کیسه زباله قرار داده شود.

با اطلاع رسانی مناسب از استعمال مواد دخانی در محل‌های مسقف خودداری گردد.

دست اندرکاران تهیه و توزیع مواد غذایی در صورت مشاهده هر گونه علائم بیماری‌های واگیر نظیر اسهال، استفراغ، عطسه، سرفه، آبریزش بینی و... از ادامه فعالیت خودداری کنند.

در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه شکایات ۱۹۰ تماس حاصل کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی