تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

تبریک زاکانی به پزشکیان؛ آماده همکاری هستم

علیرضا زاکانی، شهردار تهران و یکی از نامزدهای پوششی انتخابات ریاست جمهوری که در جریان مناظرات حملات زیادی به مسعود پزشکیان و دولت روحانی داشت، ضمن تبریک به پزشکیان به عنوان رئیس جمهور جدید ایران، برای همکاری با پزشکیان اعلام آمادگی کرد.

کد خبر: ۱۶۸۲۱۹
۱۲:۲۸ - ۱۶ تير ۱۴۰۳

تبریک زاکانی به پزشکیان؛ آماده همکاری هستم

دیدارنیوز: علیرضا زاکانی، شهردار تهران با انتشار پیامی ضمن تبریک به مسعود پزشکیان برای انتخاب به عنوان نهمین رئیس‌جمهور، از حضور پرشور مردم در انتخابات تقدیر کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهر در متن پیام علیرضا زاکانی شهردار تهران آمده است:

«(میزان رای ملت است) امام خمینی (ره)

اکنون که به مدد الهی و با رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و با مشارکت شکوهمند مردم عزیز ایران، در انتخابات ریاست جمهوری برگ زرین دیگری در تاریخ مردم سالاری دینی رقم خورد، شکر گزار درگاه الهی و سپاسگزار هموطنان عزیز هستم که به ندای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی پاسخ مثبت دادند و ولایتمداری خود را بار دیگر به اثبات رساندند.

با تبریک به جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان برای کسب اعتماد اکثریت مردم به عنوان رئیس جمهور همه مردم ایران، آرزوی توفیق و موفقیت درخدمت به مردم را دارم.

پس از پایان رقابت‌ها، همه تلاش‌ها باید در راستای خدمت به مردم باشد و با توجه به نقش قوه مجریه در این خصوص، بنده نیز وظیفه خود می‌دانم با همکاری همه جانبه، راه خدمت به مردم عزیز را هموار کنم.

اینجانب بر اساس اصول و مبانی انقلابی و در راستایی خدمت بی منت به مردم عزیز کشورم، برای تداوم راه رئیس جمهور شهید حضرت آیت الله رئیسی پا به عرصه انتخابات نهادم و به عنوان عضوی از جبهه انقلاب تلاش کردم با رقابت بر اساس کارنامه و برنامه‌ای مشخص، در این فضا که الزامات خود را دارد حضوری مفید و موثر داشته باشم.

اینک تمام برنامه‌هایم را که با پشتوانه جمع بزرگی از نخبگان نگاشته شده است را به رئیس جمهور منتخب تقدیم می‌کنم و با علم به سنگینی بار دولت، انتظار می‌رود رئیس جمهور منتخب با انتخاب کابینه‌ای قوی و توانمند، معتقد و مومن به مبانی انقلاب، پر کار و پر تلاش و دارای برنامه و نقشه راهی عالمانه، راه خدمت به مردم را پیش گرفته تا گره از مشکلات مردم گشوده شده و راه رسیدن به قله‌های امید و افتخار و پیشرفت و آبادانی ایران سربلند هموار گردد.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کیوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۶
0
0
رو که نیست سنگ پای قزوینه! برنامه ت رو تقدیم به پزشکیان می کنی؟ یعنی چه! یعنی تو رییس بشی و اون پیرو تو؟ ساقیت کیه؟! مردم اگه برنامه ت رو قبول داشتن بهت رای میدادن، تو اومدی که نذاری پزشکیان رییس بشه. برو برنامه ت رو ویرایش و اصلاح کن چهار سال فرصت داری، از مشاوران پزشکیان هم مشورت بگیر. باشد که صبح دولتت بدمد
سعید قراری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
0
0
لات کوچه خالی ،کسر آورده ،گند زده !!!حالا دنبال ،ماست مالی کردنه

بچه پرو!!!!!!؟؟؟؟؟
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی